Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm autista? Mit csináljak?
Ebből rohadt jó short videót lehetne csinálni, fekszek a nevetéstől.
Szex előtt valami könyvvel a kezében előadást tart, meg ez a kérdés: autista? sírok..:))
Na, de komolyra fordítva a szót, látszik, hogy szereted, és szeretnél vele együtt lenni. Mindenképp meg kell próbálnod kiengesztelni, meg kell vele értetned, hogy nem őt nevetted ki, neked fontos az ő jólléte, és biztonsága.
Sok Sikert!
Én valamilyen szinten értem a szándékát, csak talán nem az együttlét előtt közvetlenül kellett volna ezt elkezdenie, amikor belépsz a szobába, hanem mondjuk azt mondani, hogy üljünk le és beszéljük át a dolgot már jóval előtte.
Így az én szempontomból érthető a reakciód, főleg, hogy egy könyvből magyarázott. Nekem is kissé viccesnek, komikusnak hat a szituáció, bár egyébként szerintem igaza van, csak kissé rosszul tálalta.
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
pl. szep mentés lett volna,hogy azt mondod, hogy egyem a szíved vagy valami...
egek, sotet gyerek lehet te is autista vagy xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!