Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járunk még a sráccal vagy nem?
Figyelt kérdés
Szóval a volt sulimban egy srác mondta, hogy járjunk. Én meg eljöttem abból a suliból, családi okok miatt. És nem látom a srácot, nem is szoktunk írni egymásnak.
Trollok ne írjanak ide!
2021. aug. 1. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Még járok a sráccal
Nem járok a sráccal
48 szavazat
1/14 anonim válasza:
ez nekem elég ködös. Igent mondtál? Meddig voltatok együtt?
2/14 A kérdező kommentje:
Úgy két évig voltunk együtt. Igent mondtam.
2021. aug. 1. 20:44
3/14 anonim válasza:
hát akkor viszont nem hiszem hogy ő már barátnőként tekint rád, volt szakítás?
4/14 A kérdező kommentje:
Nem volt!
2021. aug. 1. 20:48
5/14 anonim válasza:
akkor neharagudj,de elég bizalmatlan kapcsolatnak tartom :/
6/14 anonim válasza:
Ha nem látjátok egymást, és nem is beszéltek, akkor mégis miért lennétek együtt?
Mondjuk ez nekem se teljesen világos. Letisztáztátok a helyzetet mielőtt eljöttél onnan?
7/14 A kérdező kommentje:
Nem tisztáztuk!
2021. aug. 1. 21:36
8/14 anonim válasza:
Szép kis kapcsolat lehet(ett) ahol csak úgy random lelép az egyik fél egy szó nélkül...
9/14 anonim válasza:
Trollok ne írjanak.. De basszus erre nehéz nem trollkodni. Hány éves vagy, 10?
10/14 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyi!
2021. aug. 1. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!