Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Holnapután lesz az első éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnapután lesz az első éves évfordulóm a csajommal. Szerintetek bolti ajándék vagy saját készítésű dolognak örülne jobban?

Figyelt kérdés

2021. júl. 29. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Bolti ajándék
Saját készítésű ajándék
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
A lányok értékelik a kézzel készített dolgokat, így azt ajánlom.
2021. júl. 29. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy van-e ötleted, hogy mit szeretnél csinálni neki.

Az exem egyszer olyat csinált, hogy készített nekem sajátkezüleg ajándékot és vett mellé bolti kis dolgot (bonbon vagy egy kis plüss maci jó ötlet szerintem)

2021. júl. 29. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyra véve.Bolti amibe van egy kis szemelyes dolog vagy sajat keszitesu resz.
2021. júl. 29. 13:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
saját készitése és plusz mellé egy bombon egyszerű de nagyszerű
2021. júl. 29. 17:21
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Egy doboz édesség, ésegy szál vörös rózsa. Hidd el barátom, a nyakadba fog ugrani örömében. Sok sikert! Majd írj, hogy sikerült! 🙂
2021. júl. 29. 17:37
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Kicsit tömeg
2021. júl. 29. 17:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2021. júl. 29. 18:58
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer origámiból hajtogattam egy szál vörös rózsát. Iszonyatosan örült neki.

Innen: [link]

Mivel elektronikával foglalkozom, ezért ELKO-ból csináltam egy párt, akik fogják egymás kezét. Az egyiknek kis piros LED volt a feje, a másiknak kék LED (3mm)

Én még azóta sem láttam így örülni lányt ajándéknak. Főleg a papír virág tetszett neki.

2021. júl. 29. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!