Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Idősebb férfinak nagyobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebb férfinak nagyobb "dicsőség" fiatalabb barátnő?

Figyelt kérdés
Ő 26 éves, én 19 (lassan 20) éves lány vagyok, állítása szerint sokszor elfelejti, hogy van korkülönbség köztünk. Mikor a haverjainak mesél a koromról, az ő korában ez inkább kínos, vagy pozitívum, hogy ennyivel fiatalabb lányt is fel tudott szedni? Csupán kíváncsi vagyok a ti tapasztalatotokra, véleményetekre. :)

#fiatalabb barátnő, idősebb férfi
2021. jún. 30. 16:36
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az én barátom 22, én pedig 16 vagyok, úgy ismerkedtünk meg, hogy nem tudtuk egymás korát, mert arról épp nem volt szó, ő 17-18nak nézett engem, én pedig őt 18-19nek, már együtt voltunk egy ideje, amikor egyszer eszembe jutott, hogy amúgy mi erről nem beszéltünk és mondtam neki, hogy nem tudom még mindig, hogy pontosan hány éves vagy, amikor így megmondta, hogy 22, kicsit csodálkoztam az elejében, de benne vagyok, mert nagyon szeretem és ez legyen a legkevesebb
2021. szept. 25. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!