Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van az, hogy a lányoknak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a lányoknak a domináns, durva, erőszakos fiúk kellenek, amikor általában pont az ilyenektől szenvednek is?

Figyelt kérdés

Az ilyen szub lányokat értem a legkevésbé... Persze ez egy kirívó véglet, csak én mondjuk undorítónak tartom annak a gondolatát, hogy így domináljak egy lányt.

Körülöttem sokan szenvednek még most is amiatt, hogy az apjuk verte a családot és folyton leuraló volt, lekicsinylő a nőkkel szemben stb. és traumaként élik ezt meg.

Ugyanakkor meg mégis olyan, mintha az ilyen hajlamú, erőszakosabb fiúk általában jobban vonzanák a nőket.

Izgalmasabbak? Vagy az a kihívás a vonzó, hogy meg kell szelidíteni őket?

egy unalmas 19 éves srác

2021. jún. 25. 21:03
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Azért lett lepontozva a 2# mert altalanasit egyetlen fajta nőtipusból

Pedig vagyunk páran akik nagyon nem szolgalni akarunk és vannak joparan akik meg annyira dominansak hogy melléjük csak papucs pasi valo. Sőt olyan is van amikor két csöndes halk szavú ember él együtt mindenféle dominancia harc nélkül

Sokfelek vagyunk

2021. júl. 14. 21:05
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem általánosít, hanem beszél róla.

Hiszen erre vonatkozott a kérdés.

Valóban nem mondja ki explicit módon, hogy azokra ez nem vonatkozik, akiknek más a szeretetnyelvük, nem az ilyen srácokhoz vonzódnak, vagy éppen leszbikusok, aszexuálisak, vagy bármi más egyéb módon nem érintettek.

Mellesleg a kérdező is egy típust kérdezett, amire a kettes egy nagyon elgondolkodtató választ adott.

2021. júl. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!