Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlthéten történt egy érdekes dolog velem, a legjobb barátommal és a mostani barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Az volt hogy elmentünk egy illegál rave partyra somogy megyébe. Ahogy ment a buli egyre jobban széjjel lettünk kicsit nagyon aztán bementem a barátnőmmel a wcbe csíkozni bejött a legjobb spanom, is és rám mozdult. (fiú vagyok amugy) erre a barátnőm is beszállt az egészbe és en szeretkeztem a barátnőmmel és a spanom (aki amugy Roland) elkezdte nyalni a hátsom. Erre kiszaladtam és most nemtudom mitévő legyek azóta egyikükkel sem beszéltem mert hazamentem egyből. Mit csinálnátok a helyemben légyszi seg0itsetek2021. jún. 14. 22:09
2/11 anonim válasza:
Woooow. Én mindenképp beszélnék vele
3/11 anonim válasza:
Annál maradj, amelyikükhöz a szíved húz.
5/11 anonim válasza:
Mi lenne? Totál be voltatok állva, a haverod meleg vagy biszex és kijött rajta, rád mozdult, te hetero vagy neked nem jött be, a csajod meg elég nyitott csak fura hogy ott maradt és nem ment haza veled vagy valami. Megbeszélitek, megmondod a haverodnak hogy kösz nem és ennyi.
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves dolfika a választ
2021. jún. 15. 20:25
7/11 anonim válasza:
Bejön a barátod? Azért rohantál el, mert erre vágytál és nem tudtad mit tegyél, most hogy megtörtént?
8/11 anonim válasza:
Hát sztem én is elszaladtam volna, vagy ott helyben kiosztottam volna. Én sztem nem tudnék annyira beállni, hogy ilyesmire vetemedjek. Vagy csak szimplán rosszul látott, és csajnak nézett.
9/11 A kérdező kommentje:
válaszoló*
2021. jún. 16. 11:26
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!