Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza?
Figyelt kérdés
Volt egy barátom, több mint egy hónapig voltunk együtt. Utána sajnos szakítottunk, amit nem is nagyon bántam. Viszont ma, elmentünk (többen) valahova, és rájöttem, hogy újra őrülten belészerettem. Hogyan lehetne ezt a kapcsolatot megmenteni? Hogyan kezdhetnénk újra?2021. jún. 14. 17:01
1/7 anonim válasza:
Írj rá/hívd fel, hogy nagyon jól érezted magad vele ezen a napon és szeretnél vele találkozni. Esetleg azt is megemlítheted, hogy valami fontosat szeretnél megbeszélni. Ha sikerül talizni, onnantól lesz, ami lesz. Sok sikert.:)
2/7 anonim válasza:
"Viszont ma, elmentünk (többen) valahova, és rájöttem, hogy újra őrülten belészerettem"
Sehogy. Majd holnap meg le sem fogod szarni - de legkesobb jovo heten.
3/7 anonim válasza:
Mi miatt lett vége,és ki szakított? Mióta nem vagytok már együtt? Azért hiányzik pár infó ahhoz hogy segíteni tudjunk:D
4/7 anonim válasza:
A srácokat azzal tudod a legjobban magadhoz kötni ami a lábuk között van.. :) Másképp működünk, ennyi
5/7 anonim válasza:
Ha nem bántad hogy tönkrement akkor a kapcsolatotok, akkor nem is értem miért kellene újrakezdeni. Ha egy hónap múlva is ugyanígy érzel akkor esetleg akkor. De ez jelen esetben szerintem csak egy fellángolás a részedről.
6/7 A kérdező kommentje:
Viszonylag régóta érzek így, ez nem fellángolás, mert nagyon erős, és nagyon hiányzik
2021. jún. 15. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!