Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez beválhat, ha társat keresek?
Én úgy szeretnék társat találni, hogy először barátok vagyunk, aztán ha összeillünk, akkor összejövünk.
Pl most van egy fiú, akire nem mondanám, hogy tetszik csak jó vele, tudjátok, beszélgetni meg ilyesmi, és el tudnám képzelni, hogy később megtetszik, és megkérdeztem, hogy bejelölhetem-e facebookon, és mondta, hogy igen, meg a teljes nevét.
Ez néhány napja volt, és vége a sulinak, szóval élőben egy ideig nem fogunk találkozni. Nagyon gáz lenne ha végül én írnék rá (mert ugye én vagyok a lány), és kiderülne, hogy csak barátkozni szeretnék? Úgy tudom, a lányoknak nem nehéz kikerülni a barátzónából.
És légyszi ne írjátok, hogy ne erőltessem, mert akkor nem fogok találni, nem erőltetek én semmit
A jószándékú válaszokat előre is köszi : )
Ez egy jo ut a parvalasztashoz, de azert a kulso vonzalom az elejen legalabb annyira fontos, mint a szemelyiseg.
Aki annyira nem tetszik azzal nem erdemes osszejonni, mert annak hamar vege lesz - az egyik fel tobbet ad erzelmileg mint a masik vagy a masik fel rajon hogy tenyleg nem vonzodik annyira hozza.
Szerintem elcsépelt ma már, hogy egy lány nem kezdeményezhet. Mi srácok néha rettentően hülyék vagyunk igen sokan, szóval csak hajrá.
20/F ;D
Uhh most megnyugodtam hogy mas is így van ezzel az egésszel (eloszor baratsag utana kapcsolat.)
Nyugodtan írj rá a srácra, nem fogja nyomulasnak venni, sőt, szerintem várná is hogy írj neki és beszéljetek
18/l
Hány éves vagy kérdező?
És fiú vagy lány?
lány vagyok és 18 éves,bár nem tudom a korom miért fontos
(Azért vagyok még gimis mert nulladikos voltam)
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!