Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok folyton vele ?
Tehát van párkapcsolatom, ami szerencsére jelenleg zökkenőmentes. Viszont mégis egy másik fiúval álmodok szinte minden nap. Őszintén szólva mostanában lehet már azért, mert az első pár alakom után ezen agyalok; hogy miért. A másik fiút, akivel álmodni szoktam egyébként nem is ismerem személyesen. Annyi, hogy egy egyetemre járunk és követjük egymást. Sosem làttam még élőben csak képeken. Illetve egyszer “beszéltünk” pár szót amikor reagált a storymra. Amit mindig nézeget, néha reagál.
Tudom furcsa, de tényleg rosszul érzem már emiatt magam. Van egy párkapcsolatom és egy barátom akit szeretek és most már rendszeresen ezzel a fiúval álmodok, ha nem is minden nap, de kétnaponta biztosan. Az álmokban egyébként nem mindig ugyanúgy néz ki ( lehet azért, mert nem lattam még soha személyesen), de alapból hasonlít a képeken látott fiúra. Illetve az álmokban mindig kb az történik, hogy összeismerkedünk és barátok leszünk, de az álmomban azt érzem többet akar mind a két fél. Nagyon furcsa ezt így leírni és bűntudatom is van emiatt. Szeretem a barátom, a másik srácról semmit sem tudok igazán. Szimpatikus, kedvesen írt nekem és tényleg ennyi amit tudok róla. A barátommal voltak hullámvölgyek, régóta együtt vagyunk. De mindent meg tudtunk még beszélni. Most tényleg úgy érzem jó úton jár a kapcsolat, de akkor mégis miért álmodok ilyeneket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!