Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Nagyon nagy hülyeség?
először is a nyitott kapcsolat lényege a szabadság ha ez nem megy nem kell erőltetni ennyire egyszerű. egy nyitott kapcsolatba bőven belefér hogy másokkal dug. nem vele kell szakítani ha már megtörténk xd talán mondani kéne hogy neked nem tetszik ez. ennyi. hány éves vagy 8? minden kapcsolat alapja az őszinte nyílt kommunikáció.
másodszor, ne haragudj de ha 9 hónap után nyitott kapcsolatot akar nem szerelmes ő beléd
Van egy olyan erzesem, hogyha ebbol elindul egy nyitott kapcsolat - ahogy te irtad: "inkabb o akarta", "Nagyon szeretem és emiatt is mentem bele" - akkor ugy nezne ki, hogy
A srac ossze vissza kurogat barkit, te meg egyedul ott leszel otthon es maganykodsz meg rajta jar az eszed.
"nagyon szeretjük egymást"
Legalabb ezt ne irjad. Max te szereted nagyon ot, de o mar a tullepes kesoi szakaszaban erzi mar magat, azok szerint amit leirtal.
"Ha szakítanánk nagyon jó barátokként szeretnénk folytatni" - megint, ne beszelj tobbes szamban. Csak te szeretned jo baratokkent folytatni, o mar full leszarna, ha mar eddig nem tette meg. Na jo esetleg a srac azert vissza jarna hozzad teged kurogatni.
Nyisd mar ki a szemed es ebredj fel az alombol: A srac mar messze kikanyarodott abbol a savbol amiben meg mindig te vagy es annak a vege amugy is egy zsakutca.
Látszik a válaszodon, hogy csak magad akarod ezzel győzködni.
TE szereted őt, Ő akarja kiélni magát. Felnőtteknél sem működik úgy a nyitott kapcsolat, ha csak az egyik akarja.
Te őszintén ezt gondolod, hogy ki akarod élvezni a fiatalságodat? Akkor miért szakítanál vele, ha ő is ezt teszi?
Egyébként elmondom neked, hogy ez hülyeség. Fiatalon ismerkedtem meg a férjemmel és én sosem akartam másokat kipróbálni. Nyíltan beszéltünk erről mindig, ő is azon a véleményen van, hogy még a megismerkedésünk előtt élhetett volna egy kicsit, de mivel az időben már nem tudunk visszamenni, semmiért nem cserélne le engem és a kapcsolatunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!