Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit gondoltok? Nagyon nagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Nagyon nagy hülyeség?

Figyelt kérdés
A barátommal 9 hónapja vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Mivel itt van a nyár úgy beszéltük meg hogy nyitott kapcsolat lesz de mindent el kell mondani egymásnak. Inkább ezt ő akarta így nyárra. Úgy vagyok vele hogy az hogy részegen smárol valakivel az nem bántaná annyira de ha magánál van és úgy vagy ha lefekszik valakivel akkor azt már nem hagynám és szakitanék vele. Nagyon szeretem és ő is engem csak tényleg fiatalok vagyunk és emiatt is mentem bele. Plussz reménykedek hogy tényleg nem nagyon lesz semmi mivel élsportolók vagyunk és főleg nyáron időnk sincs nagyon másra. Ha szakítanánk nagyon jó barátokként szeretnénk folytatni de nem tudom hogy képes lennék-e.
2021. jún. 1. 05:51
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Eléggé…csak azért akarja, hogy lehessen másokkal gond nélkül.
2021. jún. 1. 06:01
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

először is a nyitott kapcsolat lényege a szabadság ha ez nem megy nem kell erőltetni ennyire egyszerű. egy nyitott kapcsolatba bőven belefér hogy másokkal dug. nem vele kell szakítani ha már megtörténk xd talán mondani kéne hogy neked nem tetszik ez. ennyi. hány éves vagy 8? minden kapcsolat alapja az őszinte nyílt kommunikáció.

másodszor, ne haragudj de ha 9 hónap után nyitott kapcsolatot akar nem szerelmes ő beléd

2021. jún. 1. 06:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem 8 éves vagyok de akkor nem nyitott kapcsolat hanem ha elmegy egy buliba és részegen kavar valakivel nem akarja hogy utána dráma legyen. Ez kb 2-3x fordulna elő a nyáron. És ezt ő is nagyon jól tudja. Csak fiatalok vagyunk és ha már most elköteleződünk teljesen akkor idővel megunjuk ezt az egészet. Nyilván ha nem működik akkor szakitunk de szerintem egy próbát megér ha szeretjük egymást és csak ki akarjuk mindketten élvezni hogy fiatalok vagyunk.
2021. jún. 1. 07:04
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
neharagudj de a kérdésedből és a gondolkodásodból kifolyólag nem lehetsz több 13nál. nem akartok együtt lenni nehogy megunjátok egymást, de azért ha megcsal szakítász. te sem álltál kétszer sorba amikor észt osztogattak
2021. jún. 1. 07:08
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
*ha megcsal EGY NYITOTT KAPCSOLATBAN szakítasz
2021. jún. 1. 07:09
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
:) hát ez akkora baromság,nem akarjátok megunni egymást és ezért nyitott kapcsolat...ha lesz egy gyereketek akkor évente 1szer elcserélitek egy másikra nehogy megunjátok? Nagyon gyerekek vagytok még.
2021. jún. 1. 07:31
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon szerethetitek egymást ha a srác azt tervezi hogy hogyan tud másokkal lenni anélkül hogy utána cirkuszolnál. Van esze nem mondom. Te mit kapsz cserébe? Gondolom semmit.
2021. jún. 1. 08:33
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Van egy olyan erzesem, hogyha ebbol elindul egy nyitott kapcsolat - ahogy te irtad: "inkabb o akarta", "Nagyon szeretem és emiatt is mentem bele" - akkor ugy nezne ki, hogy

A srac ossze vissza kurogat barkit, te meg egyedul ott leszel otthon es maganykodsz meg rajta jar az eszed.

"nagyon szeretjük egymást"

Legalabb ezt ne irjad. Max te szereted nagyon ot, de o mar a tullepes kesoi szakaszaban erzi mar magat, azok szerint amit leirtal.

"Ha szakítanánk nagyon jó barátokként szeretnénk folytatni" - megint, ne beszelj tobbes szamban. Csak te szeretned jo baratokkent folytatni, o mar full leszarna, ha mar eddig nem tette meg. Na jo esetleg a srac azert vissza jarna hozzad teged kurogatni.

Nyisd mar ki a szemed es ebredj fel az alombol: A srac mar messze kikanyarodott abbol a savbol amiben meg mindig te vagy es annak a vege amugy is egy zsakutca.

2021. jún. 1. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:

Látszik a válaszodon, hogy csak magad akarod ezzel győzködni.

TE szereted őt, Ő akarja kiélni magát. Felnőtteknél sem működik úgy a nyitott kapcsolat, ha csak az egyik akarja.

Te őszintén ezt gondolod, hogy ki akarod élvezni a fiatalságodat? Akkor miért szakítanál vele, ha ő is ezt teszi?

Egyébként elmondom neked, hogy ez hülyeség. Fiatalon ismerkedtem meg a férjemmel és én sosem akartam másokat kipróbálni. Nyíltan beszéltünk erről mindig, ő is azon a véleményen van, hogy még a megismerkedésünk előtt élhetett volna egy kicsit, de mivel az időben már nem tudunk visszamenni, semmiért nem cserélne le engem és a kapcsolatunkat.

2021. jún. 1. 20:18
 10/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: köszönöm a válaszodat és hogy nem elhordtál mindennek hanem egy normális választ adtál.
2021. jún. 1. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!