Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam, aki nagyon megtetszett, szép vékony, alacsony, szép arcú, okos, kicsit bolond (persze a legjobb értelemben). Viszont mivel idén jött hozzánk (9.-be), ezért nem tudtam róla néhány fontos dolgot. Szóval összejöttünk, és egyik nap áthívott magához. Levetkőzött bugyira és melltartóra, viszont ekkor nagyon megrémültem, ugyanis az egész csaj egy izomtömb volt. Akkora volt a bicepsze nyújtott pózban, mint nekem befeszítve, pedig én sokkal magasabb és nehezebb vagyok. A combja, a háta tiszta izom volt, a hasa durván kockás, ki is állnak a kockák vagy 2 centit. Szóval látszatra is sokkal erősebb nálam. Aztán szkanderoztunk, simán levert, megszorított a combjával, majdnem megfolytott, majd beleütöttem a hasába (ő kérte), az öklöm azóta is fáj. Én viszont nem szeretem az izmos lányokat, nagyon taszítanak engem, rájuk sem bírok nézni. Most mindenképpen szakítani szeretnék, de félek attól, hogy esetleg megverne. Lovagol és táncol, vannak még ilyen barátnői, szóval ha nem isteni a genetikája, akkor a barátnői is legalább annyira erősek, mint ő, nem akarok velük rosszban lenni. Viszont intim dolgot nem akarok vele többé, a testére rá sem tudok nézni, szakítani akarok, de a fent említett okok miatt nem merek. Szerintetek mit tegyek?

2021. máj. 27. 14:49
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy mindketten 16 évesek vagyunk
2021. máj. 27. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az is lemaradt, hogy találj ki jobb kamu sztorit.
2021. máj. 27. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
77%
Add meg a facebookját, felszedem én.
2021. máj. 27. 15:09
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem kamu a sztori, fogalmam sincs, hogy honnan szedted ezt a baromságot.

Nem adom meg, ne is álmodozz

2021. máj. 27. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:
85%
Név, cím, telefon, email, facebook, vagy kamu az egész Pistike. :D
2021. máj. 27. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Mibol vagy porcukorbol?

Ha beleutsz a hasizomba teljes erovel (amit erosen tenyleg ketlek hogy megtortent) nem fog fajni a kezed max ha csontba utsz bele pl az arcaba. Az izom valamennyire rugalmas es meg befeszitett allapotban is valamennyire puha.

2021. máj. 27. 16:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Az ő hasa nagyon kemény, és természetesen befeszítette. Nem vagyok porcukorból, de tény, hogy nem én vagyok a legizmosabb gyerek, akit valaha láttatok.

2021. máj. 27. 16:30
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Szkanderos csajra gerjedő kamusztoris.

Ez gyenge nagyon

2021. máj. 27. 16:46
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem is full kamu, de a fele az biztos hogy az.
2021. máj. 27. 16:48
 10/11 anonim ***** válasza:
69%
Aki kicsit is tapasztalt tudja hogy kamu a nagyrésze
2021. máj. 27. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!