Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel több mint 1 éve vagyunk együtt. Egyik nap közölte velem hogy neki ez nem megy, nem működik neki ez a kapcsolat. Aznap este el is ment egy házibuliba ahelyett hogy megbeszéltük volna. Másnap mondogattam neki hogy akkor próbáljuk megjavítani ne dobjuk el.. Ő erre továbbra is azt mondta hogy neki nem működik. Aztán úgy voltam vele hogy jó akkor elfogadom nem is írtam neki többet. Erre könyörögve rám írt hogy béküljünk ki, nem tudja mi ütött belé mennyire sajnálja meg ilyenek.. De amikor szakított akkor fel hívni és találkozni se volt képes hogy megbeszéljük.. Ha elvileg szeret akkor miért szakított? Szerintetek érdemes újra kezdeni? Nekem valahogy nem áll össze a kép, annyit mondott hogy nagyon hülye volt nem tudja mi ütött bele..2021. máj. 22. 10:09
1/3 anonim válasza:
Mindenki érdemel egy második esélyt, de egy harmadikat már senki
2/3 anonim válasza:
Nem szemétségből, de nem lehet hogy a buliban vagy utána levarrta valaki? Csak aztán a gyereknek ennyire kellett, nem tudott vele összejönni a barátnőd ezért visszakönyörögte magát a biztoshoz?
3/3 anonim válasza:
Azt mondta nem működik ez a kapcsolat. Azt átélte. Most szerintem már csak ilyen pánik, ami a szakítás miatt van. Hisz érezte, hogy nem működik. Én nem kezdeném újra, szerintem csak megint megcsinálná ezt velem. Érzelmileg el akarnék távolodni, hisz még megbeszélni se képes rá. Fontos vigyázni azzal, h komoly emberrel beszélsz e. A komolytalanok pattognak ide-oda, nem tudják mit akarnak, és lehúznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!