Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Mit tegyek?
Sziasztok! Fél éve van barátom. Ő 18 éves. Én pár évvel fiatalabb vagyok. Mikor először megláttam, nagyon megtetszett, mert nagyon helyes. Egy utcában lakunk, tehát innen ismerjük egymást. Leszólított, elkezdtünk beszélgetni...Ez volt tavaly októberben. Az elején minden szép és jó volt, de aztán olyan január környékén megváltozott...Agresszív és erőszakos lett, ha valami nem úgy volt ahogy ő akarta, akkor megütött, olyanra is volt példa, hogy falhoz szorìtott, lefogta a kezem, felpofozott, stb. Nővéremnek sose volt szimpatikus, de nem merem ezt senkinek elmondani, még anyáéknak sem hogy mit csinál velem...Nagyon szeretem ezt a fiút, nem tudnám elhagyni, viszont ez sem jó igy nekem...Az utcán is olyanokat csinált mások előtt amik nagyon nem tetszettek. Fogdosott olyan helyen "viccből" de nekem ez nem volt vicces egyáltalán, a többi ember meg nézett minket, majd mikor mondtam hogy hagyja abba, akkor is csak kiakadt rám hogy velem nem lehet viccelni meg stb és elrángatott egy másik helyre ahol kevesen voltak és rám nyomult. Ha sétálunk a városba feltűnően megnéz más lányokat, ami nagyon zavar. Megpróbáltam mindezekről beszélni vele, de nem lehet. Meg se hallgat. Senkinek nem beszéltem még erről, nem is merek.
Légyszi ne írjatok olyat hogy milyen prűd meg szégyenlős vagyok mert nem vagyok az csak fáj :(
-/L
"Agresszív és erőszakos lett, ha valami nem úgy volt ahogy ő akarta, akkor megütött, olyanra is volt példa, hogy falhoz szorìtott, lefogta a kezem, felpofozott"
"Nagyon szeretem ezt a fiút, nem tudnám elhagyni"
Nincs több kérdésem.
Szólj a szüleidnek.
Az ilyentől menekülni kell.
Azonnal!!!!!
Szakíts vele, amíg csak tudsz. Az egy dolog, hogy nem beszélsz senkivel, valószínűleg azért mert ha én meg tudnám, hogy a tesómat vagy a lányomat bántja a barátja, meg verném a fiút saját kezűleg. Ez most nagyon durván hangzik, pedig esküszöm nem vagyok agresszív típus. Ne várj addig, amíg még jobban elfajul a dolog, úgy is megverhet, hogy bele halsz, vagy megfojt. Az meg ugyancsak egyáltalán nem normális, hogy fogdos úgy, hogy te nem szeretnéd mások előtt, csak hogy ő jól szórakozzon. Beszélj valakivel erről azonnal szerintem, nagyon veszélyes amit csinálsz.
Tényleg hidd el, hogy ezerszer jobbat találsz majd nála, és megérdemled hogy megbecsüljenek, ez nem szeretet. Engedd el őt, amíg nem késő!
Ez nem te vagy véletlenül?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__parkapcs..
Szakíts azzal a beteg állattal, aki megüt egy nőt az nem ember, szívesen arcon basznám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!