Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rákérdezzek, hogy mi van kettőnk közt?
Komoly kérdés, kérlek segítsetek!
Előzmény: Van egy lány osztálytársam, akivel tavalyig átlagos volt a kapcsolatom. Egy hosszabb beszélgetés alkalmával kifejtette, hogy aggódik miattam: Azt írta, hogy nem akar megbántani, de én nem tetszem neki. Az volt a válaszom, hogy ne féljen, szó sincs erről, talán csak félreértette pár üzimet (és ezzel nem hazudtam neki). Utána heteken keresztül chateltünk (úgy látszott, hogy megnyugodott, amiért nem jön be nekem), kerestük is egymást, minden oké volt. Aztán egyszer csak vége lett, 2020 decembere óta semmit sem írtunk egymásnak. Azóta volt egy rövid kapcsolata is.
Jelen helyzet: Új instája lett, és csak nekem végiglájkolta az összes képem (73 bejegyzést) tegnap kitettem egy story-t is, amire azonnal reagált. Megint beszéltünk pár szót, nem volt szűkszavú és szivecskés emojikat használt. Megbeszéltük, hogy majd még írunk.
Maga a kérdés: Szerintetek megkérdezzem, hogy érez-e irántam többet, mint barátság?
Félek, hogy esetleg elrontom a kettőnk közti viszonyt, de ugyanakkor azt is tudni szeretném, hogy szerelmes-e belém, mert akkor másként kezelem a helyzetet. Én nem vagyok belé szerelmes, de nem ellenkeznék, ha össze akarna velem jönni.
19/F és 18/L
Nem lehet tudni.
Te döntesz.
Ha megkérdezed, két opció van:
Rohadtul örülni fog, mert titokban szrelmes beléd.
Vagy meglepődik, és ha szerencséd van, nem történik semmi.
Ha meg nem, hát val'szeg életed végéig furdalni fog a kiváncsiság.
Szerintem próbáld meg valahogy indirekt módon kideríteni (mondjuk írj neki valami nagyon személyeset és figyeld, hogyan reagál) vagy beszélj neki valaki más lányról, és nézd meg féltékeny lesz-e.
Amúgy, azt gondolom, mindketten hazudtok magatoknak valamilyen szinten. Te lehet nem vagy belé fülig szerelmes, de, ha nemrég bele voltál zúgva és most is ezen kattogsz, akkor még igenis érzel valamit. A lány pedig, hát... ki tudja, én, ha így viselkedek, akkor ott szerelem van, de vannak olyan lányok, akik folyton szivecskéznek és mindent lájkolnak, ha kicsit is kedvelik az illetőt. Neked kell tudnod, hogy visszafogottabban mutatja ki az érzéseit, véleményét social media felületeken vagy pedig extrovertált és mindenkivel ugyanígy viselkedik, mint veled.
Köszönöm a válaszokat!:)
Elég félénk lányról van szó, úgyhogy nagyon rejtegeti az érzéseit. Ezért gondolom, hogy utalásra nem nagyon fedné fel az érzéseit.
Szerintem megéri próbálkozni. Mindenki megnyílik egyszer. Aztán légyszi írd meg, mi történt :D
Egyes voltam. Meg ötös. Meg hármas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!