Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerelmet válasszak vagy azt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmet válasszak vagy azt akivel hosszú távon működhet?

Figyelt kérdés

Jelenlegi párommal évek óta kapcsolatban vagyunk minden jó, kivéve, hogy nálam a vonzódás felé már nem működik. Próbáltuk feldobni de nem megy. Szeretem imadom emberileg el tudnám vele képzelni a jövőm, de itt van ez a probléma.

Viszont,megismertem egy másik lányt lassan 4 hónapja majdnem hogy már együtt vagyunk, érzem hogy milyen mikor hiányzik valaki mikor megoleled és már boldog vagy viszont vele kapcsolatban elég bizonytalan vagyok hogy működne majd a jövőben, de az erzesek mindkettőnknel ugyan az.

Így is bűntudatom van a dolog miatt, jelenlegi páromnak elmondtam mindent, ő azt mondta hogy ad meg 1 esélyt mivel megért egyrészt (persze volt vita is de szerencsre ide jutottunk végül).

Nem tudom hogy a biztosat dobjam e el egy bizinytalan dologért a jövőre nézve.

Rossz indulatú kommentek nem érdekelnek mivel tudom, hogy nem szép dolog de az életben semmi sem az.

2021. máj. 6. 12:14
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Hogy működne a mostani hosszú távon ha nem vonzódsz hozzá?
2021. máj. 6. 12:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, én alapvetően a jelenlegi párod pártján állnék, hisz kitartott melletted még így is, hogy te félred.gtál. De ha most megcsaltad, akkor meg fogod csalni később is, és ennek tök felesleges kitenni szegényt.
2021. máj. 6. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy 22-es csapdája. Állj le egy időre és térj vissza a témára egy fél év múlva.
2021. máj. 6. 13:10
 4/4 anonim válasza:
Azt mondjak ha 2 embert szeretsz (vagy koztuk nem tudsz donteni) akkor mindig valaszd a masodikat mert ha az elsot szeretted volna, nem lett volna masodik.
2021. máj. 8. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!