Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik a nőmet a strandon?
Figyelt kérdés
tavaly nyáron ahányszor strandon voltunk mindig néztem a verebeket azt a nőmet nézték ami nyílván nekem jól esett nem azt mondom csak azért kicsit zavaró. Fogalmam sincs én is azért ki vagyok gyurmázva kicsit lehet engem is néznek lányok mondjuk pont hidegen hagy. de ez miért jó random paliknak hogy egy olyan csajt néznek aki a barátjával van🤣?2021. máj. 5. 13:19
11/20 anonim válasza:
A "ki vagyok gyurmázva" szerintem 2010 magasságában elavult szöveg.
Ebből a mondatodból én is arra gondolok, hogy az van a fejükben, hogy : Ez a lány miért van ezzel a kreténnel.
Kb egy 16-17éves hülyegyerek lehetsz aki néha elment a kondiba 3 marék kreatinnal.
12/20 anonim válasza:
Sötét vagy, mint az égi meszelő.
14/20 anonim válasza:
Én például gyakran nézem azokat a helyes lányokat, akik gyökér görényszerű balfsz pötsökkel vannak, és sajnálom őket, h szegények így leadták az igényeiket.
15/20 A kérdező kommentje:
#14 irigykedsz öcsi?
2021. máj. 5. 19:01
17/20 anonim válasza:
Pontosan azért nézik őt a "vérebek", amiért annak idején Te is nézted őt (meg más lányokat is). Örülj neki, hogy mások is megnézik, bizonyára tetszik nekik nemcsak Neked.
Ffi.
18/20 anonim válasza:
A Lupa beach volt az a strand ahol megnéztek igaz?
20/20 anonim válasza:
Ezek szerint ez a lány az első barátnőd, és eddig nem is sejtetted, hogy más palik nézik a nődet.
Röviden irigykednek, hogy huu dd jó csaj, és tombolnak a hormonok stb stb.
Röviden megakarják dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!