Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van még órákig online...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van még órákig online miután elköszön?

Figyelt kérdés

Barátnőm mindig olyan este 9 fele elköszön, hogy megy aludni, de messengeren mindig online. Én későn fekvő vagyok és olyan hajnal 3 körülig online szoktam látni még.

Viszont mire felkelek, ami nálam 9-10 óra, ő már rég köszöntött reggel 6-7 körül.

Tehát akkor a barátnőm csak kamuzza hogy alszik és napi 3 órát alszik, vagy valamiért onlinenak mutatja őt a messenger?

2021. máj. 2. 00:40
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Van olyan, hogy onlinenak mutat es kozben alszol szoval szerintem emiatt ne aggodj.
2021. máj. 2. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Szép kapcsolat lehet, hogy csak azért mert onlinenak jelzi már nem bízol benne. Kérdezd meg.

Amúgy nekem is simán kijelezte, hogy online vagyok, pedig aludtam.

2021. máj. 2. 06:30
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Nyílván többet alszik.
2021. máj. 2. 08:21
 4/7 anonim ***** válasza:
61%
9tol jon a valtas:D
2021. máj. 2. 08:30
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Van egy olyan ismerősöm, aki non-stop elérhető, de órákig nem válaszol, ha ráírok. A bekapcsolt mobilnet okozhat ilyet.
2021. máj. 2. 08:38
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Sokszor van hogy akkor is online-nak jelez, ha csak meg van nyitva az alkalmazás (értsd: lehet kinyomta a tekefont, de a messengert nem), vagy ha csak a telefon kapcsolódva van az internetre.
2021. máj. 2. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem vond felelossegre mert online megcsal
2021. máj. 9. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!