Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek, ez normális?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ez normális?

Figyelt kérdés
A barátom mikor elmegy edzeni mindig nálam hagyja a telóját. Nem vagyok egy féltékeny típus de néha néha megnézem kikkel irogat, de ezt ő is tudja és nem is zavarja ahogy engem se zavarna ha belenezne a telomba. A lényeg hogy ma láttam hogy egy ismeretlen csajtol képet meg videót kért és ő is küldött neki vissza. Tudom hogy attól függetlenül hogy van a fiuknak barátnője szoktak ph-t nézni meg lányokat ami nem zavar csak ezt így nem értettem. Szerintetek normális vagy mit tegyek? Egyébként attól hogy meg csak vagy bármi ilyen legyen attól nem félek mert nagyon szeret csak ez most így lesokkolt
2021. ápr. 25. 16:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Kontextus? Nem ártana.
2021. ápr. 25. 16:50
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem, nem normális.

Bár vannak, akiknek minden az...

2021. ápr. 25. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Ez megcsalás
2021. ápr. 25. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
10%
ilyen fiatalon szerintem tök normális ha csajozgatnak még az öcskösök ne várd már el egy 16-19 éves sráctól hogy huséges legyen. majd 30-40 évesen a nőjével
2021. ápr. 26. 10:27
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam és nem is zavar nyilván megbeszélem vele hogy én ennek nem nagyon örülök de nem tiltom el hogy “éljen”. Amig velem van a haverjaival és mindennap velem foglalkozik nem érdekel hogy este éppen ph-ra vagy valamelyik más lányra élvezkedik ha mondhatom így
2021. ápr. 26. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
25%
igy gondolod de lepontozod gratulálok
2021. ápr. 26. 11:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le!!
2021. ápr. 26. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
25%
ja bocsi akkor
2021. ápr. 26. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!