Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki, vagy csak túl gondolom?
Figyelt kérdés
Van a munkahelyem egy csinos lány, aki nekem tetszik. Néha mikor rápillantok akkor szoktam látni hogy nézett engem de hirtelen egyből el is csapja a tekintetét, és utána mikor próbálok szemezni vele akkor nem néz, de igazából én azt csinálom hogy próbálok nem belenézni a szemébe mert nem akarok nyomulós lenni hogy kellemetlenül érezzem magam hogy folyamatosan őt nézem. Amire figyelmes szoktam lenni az az, hogy ha közvetlen előttem ül a számítógépnél akkor folyamatosan csapkodva húzza az egeret, sohajtózgat illetve mikor a munkatársamnak mondok valami hülyeséget akkor röhög rajta. Nem beszéltem még vele egy szót se, mivel nem rég vagyok a munkatársa. És szinte nem jut semmi az eszembe hogy mit mondjak vagy kérdezzek tőle, mivel nem vagyok ez a kezdeményezős típus, csak ha úgy adja az alkalom. Szerintetek?2021. ápr. 18. 17:45
1/2 anonim válasza:
Ne teketóriázz és szólítsd meg. Jó, ha előtte valakitől megtudakolózod, hogy nincs-e valakije. Ettől függetlenül közelíthetsz feléje és a reakciójából megtudod a helyzetét.
2/2 anonim válasza:
Szia ! :)
99% , hogy bejössz neki!
Felhívja magára a figyelmet, nevet a vicceiden. Egy csaj akkor nevet, ha érdekled Őt ( meg ha maga a vicc szar is 😀)
Szólítsd meg, de poénosan. A csajok szeretik a jófej, magabiztos pasikat. Aki mer az nyer ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!