Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyítsam hogy nem hagyom el őt?
A barátom túl van már egy hosszabb kapcsolaton, igaz ő vetett véget neki, de ígyis eléggé megrázta őt. Nekem meg ő az első komoly barátom. Azt mondta nem szeretne többet szórakozni mással, meg több időt elvesztegetni. És pláne még egy szakításon átesni. Már most is nagyon szeret engem, és én is őt. De gyakran elmondja hogy fél amiatt hogy esetleg egy idő múlva meggondolom magam.. merthogy én még nem éltem ki magam. Hiába mondtam neki hogy nem hagyom el és nagyon szeretem én is, azt mondta tudja, és elhiszi amit mondok, de tart tőle hogy elmúlik ez bennem.
Van valami gesztus amivel kifejezhetném hogy nem hagyom el őt? Valami biztosíték? Hogy ne csak szóban mondjam el. És most nem az eljegyzésről beszélek.. az még korai lenne, még csak pár hónapos a kapcsolat.
Én is tudom hogy megtörténhet bármi.. az is lehet a végén ő akar majd otthagyni. De hogy magyarázzam el hogy ne stresszelje magát ezzel?
Ígéret gyűrű?
Hány évesek vagytok?
Nálunk pont fordítva van, tehát én vagyok a lány, és a páromnak kellett ezt bizonygatni nekem
Mondjuk nálam inkább onbizalomhiany az oka annak, hogy nehéz ezt elhinni
Meg kell tanulnia a párodnak, hogy attól, hogy ezen görcsöl, nem lesz jobb, csak a boldog éveiteket rontja el ezzel valamilyen szinten magának
Ha együtt kell maradnotok, együtt is fogtok, ha nem, akkor meg úgysem. De ha folyton ettől fél, hogy te elhagyod, semmi nem lesz jobb, sőt.
Valahogy ezt kéne megmondanod neki és azt, hogy koncentráljon arra, hogy szereted, és hogy jó irányba épüljön a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!