Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy ébresszem fel a lángot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy ébresszem fel a lángot?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 20:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
92%
Rakj rá gyujtóst és fújd, hogy kapjon levegőt.
2021. márc. 21. 21:28
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha már ezt a kérdést feltetted, az már eleve nem valami jó:)
2021. márc. 21. 21:30
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális láng? vagy mire gondolsz ?
2021. márc. 21. 21:57
 4/27 A kérdező kommentje:
#3 igen. Valahogy nekem sokkal több kedvem van a témához mint neki. (Szakítani NEM akarok)
2021. márc. 21. 22:39
 5/27 anonim ***** válasza:

De miért nem tudsz normálisan kérdést kiírni?

Hány éves vagy? Lány, fiú? Mióta vagytok együtt?

2021. márc. 21. 22:51
 6/27 A kérdező kommentje:

Hirtelen hév miatt lett ez a kérdés....

19l,23f

Illetve 3 éve vagyunk együtt. Igazából elszomorít, mert már beszéltünk róla. Mindig azt mondja hogy jobb hozzám bújni. Vagy nincs kedve, stb, stb. Én sem várok sokkal többet, csak egy kicsit lehetne több.

2021. márc. 21. 23:31
 7/27 anonim ***** válasza:
Fú, hát amit az első írt az jó lesz szerintem is, de ha használsz egy mellé valamit ami hosszan ég (pl. a házad) akkor nem fog kialudni sem <3
2021. márc. 22. 00:21
 8/27 A kérdező kommentje:
Dehogynem hát ha leég már akkor nincs mi égjen xd
2021. márc. 22. 08:12
 9/27 anonim ***** válasza:
De még mindig nem tudni hogy te fiú vagy lány vagy... Egyébként meg kérdezz rá hogy mit változott, esetleg miért unt meg. Ennyit tudok.
2021. márc. 22. 08:39
 10/27 A kérdező kommentje:

Én már nem szeretnék vele erről beszélni. Többször is mondtam kérdeztem mindig az volt a válasz, hogy jobb össze bújni. Ill hogy nem unt meg és elege van hogy mindig ezzel basztatom. Szoktam neki mondani, hogy miért kell mindig könyörögnöm mindenért amikor én szívesen megcsinálok neki mindent. Legjobb mikor azt mondja, hogy majd holnap, majd később és igazából nem lesz belőle az ég világon semmi sem...

Lány vagyok.

2021. márc. 22. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!