Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszekszünk. Mit tegyek?
Már lassan másfél éve vagyunk együtt a barátommal. Tényleg igyekszem mindig a kedvére tenni. Szex téren is mindent megteszek amit csak kér.
Hétvégente találkozunk, olyankor is veszekszünk de csak keveset. De hétköznaponta majdnem minden nap vita van és én olyan szinten szoktam sírni hogy volt olyan el is ájultam. Mindig az van hogy ha neki van problémája és elmondja akkor én bocsánatot kérek. De amint nekem van bajom akkor neki pont dolga van és az én problémám sosem érdekli. Sokszor nagyon nagyon csúnyán beszél velem ami nagyon fáj. Pedig én tényleg a világon őt szeretem a legjobban.
Mindig azt mondja hogy ő is szeret és hogy velem képzeli el az életét. Én mégsem érzem hogy szeretne. Elegem van hogy mindig én megyek át kutyába és hogy folyton megaláz. A fiú osztálytársaimmal nem beszélhetek.
Volt már hogy próbáltam szakítani vagy szünetet kérni de egyszerűen nem ment mert olyankor mindig elsírja magát hogy sajnálja és megígéri hogy nem bánt többet. Aztán pár nap múlva mindig ugyanoda lyukadunk ki.
Én tényleg szeretem de nagyon rosszul esik amit csinál velem és nem tudom meddig bírom ezt már ki.
Kérlek őszintén mondjátok el a véleményeteket. Lányok és fiúk véleményét is várom. (Hátha egy fiú máshogy látja ezt mint egy lány)
Te áldozat típus vagy, hiába fogjuk leírni hogy szakíts de újra és újra vissza fogja sirni magát az idegbeteg bunkó paraszt fiúd. Aztán újra és újra megaláz.
Ennek az lesz a vége, hogy pár évig még veled marad amig úgy érzi hogy hasznos vagy neki, aztán egy nap azzal fogadd hogy mindennek vége mert talált jobbat nálad, aztán majd te ott állsz nulla önbizalommal lelkileg és mentálisan betegen hogy kidobott és éveken át alázott tönkretett.
Ezt akarod?
Ha nem akkor szakíts vele,ne találkozz többet,tiltsd minden honnét, többször elmondtad, többször tojt rád.
Itt a cselekvés ideje.
"Velem képzeli el az életét"
Annyira sablonos duma, én 15 évig hallgattam ezt!
Közöld vele, hogy HAHÓ, ez itt most az életünk!
Ilyen szar!
Látod?
Így képzelted el?
-------
Jobbat érdemelsz egy ilyen kapcsolatnál szerintem.
Nézd meg az Igenember című filmet (Jim Carrey).
Nálam az kellett, hogy lezárjon végleg 15 évet.
Nameg egy gyerek, akinek nem én lettem az apja!
Persze ha akartam lehettem volna, a pótapja, mivel a hölygikének az is belefért volna ugyanis az igazi apa külföldi...
De NEKEM nem fért bele!
Jobbat érdemlek, és akivel most együttélek jobb is, mégha feleannyira sem okos és iskolázott mint az exem volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!