Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz a 30 év korkülönbség?
De kérdező ha ennyire ‘biztos’ vagy magatokba, akkor miért itt kérdezed idegenektől hogy ciki e...?!?!
Azért ez sok mindent elárul.....
legyél boldog most vele de nem fog ez örökké tartani, majd rájössz :)
#23 mindenki mas!!! en mar 6,5 eve vagyok az elso kapcsolatomba es 24 eves vagyok a parom 26.... jo ameddig jo egyenlore egymással tervezunk !!! lehet hogy neked ez unalmas nekem ez a normalis...
de 30 ev az rohadt sok!!! ez a velemenyem 16 evesen eleg naiv meg az ember ..... es en nem tudom elkepzelni ezt hogy működjön ... gondoln bele lehet ha komolyra fordul hogy merne bemutatni az anyjanak a majdnem ugyanannyi idos parjat???? sztem ultragaz
véleményt kert a kérdező, megkapta
#18 vagyok
figyelj, ebbe senkinek nincs beleszólása nyilván, de ha ezt egymagadban nem tudod eldönteni, és ilyen oldalakon kell segítséget kérned ahhoz hogy egy ilyen emberrel össze gyere-e, ne csodálkozz ha savaznak.
ez a te döntésed, de véleményem szerint ez akkoris beteg hogy felnőtt férfi létére ilyen kiscsajokhoz vonzódik:D
de egyébként meg igazuk van #24 #22, az ilyen kapcsolat nem tart örökké, mert majd vagy az lesz hogy amikor te a harmincas éveidben jársz, ő már nyugdíjba megy, és találsz egy fiatalabb fiút magadnak akkor jó esetben dobod érte, vagy csak szimplán nem fogod bírni a sok szidást ezzel az egész dologgal kapcsolatban. futókalandnak jó ilyen, de sztem komoly dolognak ne nagyon vedd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!