Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fenyeget a barátom?
Sokszor fenyeget a párom hogy el hagy, de ha még kérdezem hogy akarja e hogy szakitsunk a válasz az hogy nem.
Nagyon érzem hogy nem szeret és nem akar velem lenni és meg akar szabadulni töllem de azt mondja nem akar szakitani
Nagyon rosszul esik hogy 1 hetet ki bír hogy nem beszélünk. Én nem bírom nélküle.
Mindig azzal fenyeget h szakítani fogunk vajon jók a meg érzéseim és tényleg nem szeret...?
Mert arra vár, hogy Te szakíts. Nem vállalja fel, hogy kimondja. Ilyenek az emberek.
Ha 1 hetet kibír, hogy nem beszéltek, ott nincs szeretet.
Hiába kérdezgeted, akkor is azt fogja mondani, hogy nem akar szakítani. Holott igen, de olyanokat tesz, hogy Te mond ki, hogy vége.
Hidd el, neked is jobb lesz, ennek így semmi értelme, lelkileg tönkre mész ebbe.
Én is voltam így, tapasztalatból mondom.
#5-nek igaza van.
Csak gyáva ő kimondani
Szedd ösdze magad, és szakíts vele.
Fenyegetőzik? Egyre többször és többet akar majd!
Sok sikert, meg tudod csinálni. 🍀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!