Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dobjam fel a kapcsolatot?
A párommal mindketten 18 évesek vagyunk, lassan 7 hónapja, hogy együtt leszünk.
Nagyon szeretem őt, de úgy érzem, hogy elunalmasodott az egész. Szeretném valamivel feldobni a kapcsolatunkat.
Kellene közös program amit együtt tudunk csinálni csak sajnos most ez a korona meg a hideg idők nem kedveznek nekünk. Valaki tudna esetleg tippet adni, hogy Debrecen környékén pl. mit lehet csinálni ami nem unalmas?
Ha már most unod 7 hónap utána akkor nem jósolok nektek sok időt,mi lesz veled 5-10-15 év múlva?
Fiatal vagy,szerintem nem a pasid mellett fogsz kikötni hosszútávon.
Amúgy sok mindent lehet csinálni.
Sétálni kirándulni biciklizni
+10 fokok vannak
Kirakós,társas
Valami szg-es játék Wii,ps
Őszintén mit csináltatok az elmúlt 7 hónapban? Közös hobby esetleg van?
Tanuljátok meg, hogy milyen a ketten egyedül érzése.
Egy kapcsolatnak nem arról kell szólni, hogy hétfőn mentek tandem ugrani, kedden vacsorázni, szerdán moziba stb.
Csak élvezzétek egymás hétköznapi társaságát: főzzetek együtt, nézzetek valami sorozatot, bújjatok össze stb.
hàzassàg, hitel, gyerek....
ezek feldobjàk...
am most komolyan 7 hónap?
9 èv jàràs ebből 5 èv eggyüttèlès 2 èv hàzassàg, ès a mai napig meg tudom lepni.
legutóbb elmentünk szombaton debrecenbe sètàlni (kocsival)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!