Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Őt szeretem vagy ahogy bánik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őt szeretem vagy ahogy bánik velem?Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet hülyének leszek nézve vagy hűtlennek elkönyvelve,őszintén szólva nem érdekel.Aki tud értelmesen válaszolni egy kérdésre,ahhoz szólnék,lehetőleg.

Szóval van egy fiú akivel nem olyan régóta járunk együtt, de nagyon komolyak a széndékai ami persze nem baj csak én még ilyen fiatalon nem biztos hogy szívesen elkötelezném magam,tudom úgy tűnhet nagy szavakkal dobálózom de jelenleg ez a helyzet.Nem akarok vele szakítani mert egyébként szeretem és nagyon megbecsül plusz félek neki jobban fájna és hülyeséget csinálna.Mostanában egyébként azon is kapom magam hogy elkalandozok...olyanokra gondolok akikre talán nem lenne szabad,de rá egyre ritkábban.Én egyébkénk mindig is ilyen voltam,nem bírtam megmaradni egy ember mellett,rajta kívül nem is igazán volt még barátom.A szakítás mint fentebb is említettem nem opció,tehát az érdekelne mivel lehetne egy kicsit fellendíteni a kapcsolatunkat,erre várnék tippeket,tanácsokat.Előre is köszönöm az értelmes hozzászólóknak. 16L

2021. febr. 15. 07:06
 1/5 terminator9000 ***** válasza:
80%

Fellenditeni(most koronába talán nehezebb de megoldható) közös programokkal amit szerettek csinálni pl az egyiknek a hobbiját közösen az tuti jólesne a másiknak, vagy amit még nemprobáltatok ki(pénztárcatok engedi)

Gondolni másra nemakkora bűn mindenki csinálja, nagyvalszeg ő is,

2021. febr. 15. 07:54
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Én is ilyen monogám vagyok, 16 évesen is az voltam. Sajnos az a helyzet, hogy a tizenéveskori kapcsolatok szinte sosem tartanak egy életen át. Millióból egy. Persze ez nem zárja ki, hogy ti lesztek az az egy. De a leírtak alapján nem lesztek.

Kapcsolatot pedig fel lehet lendíteni minőségi szexszel. 16 évesen valószínűleg még tanulófázisban vagytok. Ezt össze lehet kötni minőségi programokkal, ami 16 évesen (meg általában a magyar jövedelmi viszonyok közt) szintén elég nehezen kivitelezhető.

A hűségre való törekvésed tiszteletreméltó és hatalmas érték. Maradj mindig ilyen. De ha egy kapcsolat nem működik, azt nem szabad erőltetni, mert úgysem fog. Keresd meg azt, aki mellett nem gondolsz másra. Vagy maradj, de akkor ne gondolj másra.

2021. febr. 15. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok vele szakítani mert egyébként szeretem és nagyon megbecsül plusz félek neki jobban fájna és hülyeséget csinálna.Mostanában egyébként azon is kapom

Na pont ezért hagyd a francba. Az ilyennek sosem lesz jó vége.

2021. febr. 15. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak nemrég óta jártok együtt. Ez bizonyára kevés idő arra, hogy alaposan, úgy Isten igazából, megismerjétek egymást. Addig is:

- írd össze azokat a tulajdonságait, amiket kedvelsz benne,

- ugyanezt tedd meg azokkal, amik ugyan nem tetszenek, de ha akarod, könnyen szemet tudsz húnyni VÉGLEGESEN fölöttük,

- végül írd össze, ami negatívumot látsz benne és nem tudnád hosszú éveken át pardonálni. Ez lesz a legrosszabb feladat, de meg kell tenned.

Ha ez megvan, időnként aktualizáld. Később megmutathatod neki, de ha ezt nem akarod, akkor ugyanerre kérjed meg őt is. Aztán hasonlítsátok össze a kettőtök feljegyzéseit.

2021. febr. 15. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy ha eljön az igazi észre fogod venni és automatikusan másképp viszonyulsz hozzá. És természetes lesz ami most nem megy.
2021. febr. 20. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!