Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ettől teherbe eshetek? Aggódno...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől teherbe eshetek? Aggódnom kéne? Lehet valami baj?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Mielőtt kapnám a sok leszólást szólnék, hogy én semmi ilyesmivel kapcsolatban nem kaptam felvilágosítást senkitől. Még szűz vagyok, és ma a barátommal kicsit "elvoltunk" egymással, vagyis simogattuk egymást és ilyenek, és végül oda jutottunk, hogy rám feküdt és mozgott rajtam (ruha, fehérnemű nélkül), vagyis dörzsölte, nyomkodta hozzám a nemiszervét. Lehet ebből akármi baj is?
2021. febr. 12. 21:58
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom.... Ha nem kaptál felvilágosítást akkor talán OLVASS UTÁNA!!!!!!!

Ennyire nem lehet valaki életképtelen..... Vagy anyukád, barátnőid, egy szerinted megbízható személy.....

2021. febr. 12. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet.
2021. febr. 12. 22:01
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Nem, ha nem hatolt beléd, és nem élvezett beléd akkor kevés esély a teherbeesésre(előváladéktól is lehet)
2021. febr. 12. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért fogod kapni a leszólást, mert ilyen tudatlanul és erdektelenül viseltetsz a dolog iránt. Ha már odáig jutsz, hogy hancurozgass a pasassal, onnan a te felelősséged, hogy tisztában légy a dolgokkal, nem róhatod fel senkinek, hogy nem tájékoztatott.
2021. febr. 13. 08:08
 5/8 terminator9000 ***** válasza:
91%
Mindenből lehet ha oda kerül a fütyi, csak nagyon kevés rá az esély, én pátom is szereti magát hozzá dörgölni , de utána megkér hogy húzzak gumit(éted)
2021. febr. 13. 08:39
 6/8 terminator9000 ***** válasza:
5%
Ne aggodj emiatt, főleg közben!csak engedd el magad az érzelmeknek
2021. febr. 13. 08:40
 7/8 anonim válasza:
100%
Jajj kicsi lány... Őszintén sajnállak, hogy nem mersz anyukádtól, vagy bárkitől felvilágosítást kérni. És azért is, mert annyira kis butácska vagy, hogy ha már a telefonon lóg a korosztályod, akkor a youtube-on található millió egy vlogger között olyat is találj, aki elmagyarázza a női dolgokat. Pl. homonmentes. Jó szórakozást.
2021. febr. 24. 14:25
 8/8 anonim ***** válasza:

"A nő egy olyan számítógép, ami akkor is elmenti az anyagot, ha kihúzod a dugót!"

Azaz, ha még nincs megteremtve a biztos lét az utódnak, haszáljatok óvszert (vagy spirályt vagy fogamzásgátló tablettát szedj).

És az előnedvben is lehetnek már spermiumok, amik a ciklusban a termékeny napokon zigótává egyesülhetnek a petesejttel

2021. márc. 7. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!