Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi a véleményetek erről?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről? Többi lent!

Figyelt kérdés

A barátnőm 17 éves, és 18 éves kora után elég sok tetoválást szeretne. Először mondtam neki, hogy 3-4db nyugodtan legyen, de nem szeretném ha például az egész keze, nyaka tetovált lenne. Erre ő azt mondta hogy őt nem érdekli, hogy ő a célja után menni fog mindenkin keresztül, és hogy 2-3 darabbal nem elégszik meg. Elmondtam neki, hogy nekem nem tetszik ha egy lánynak nagyon sok tetoválása van. Ő azt mondta, hogy milyen fiú lennék én akkor ha csak a tetoválásai miatt hagynám el, én meg azt mondtam hogy te meg milyen barátnő ha a tetoválásad többet fognak érni mint én

Szeretem őt meg minden, szóval a végén abba egyeztünk bele mind a ketten, hogy minden tetoválását át fogjuk beszélni, azzal hogy ha nem fognak egyezni a vélemenyeink akkor szituációtól függően vagy ő enged egy picit vagy én.

2021. febr. 9. 21:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondathoz még annyi, hogy csak olyan tetoválása lesz amit én is szépnek gondolok és amilyen szerintem is illene neki
2021. febr. 9. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Elhiszem, hogy neked ez nem jó és ezt neki is meg kéne érteni. De ettől függetlenül neked nem igazán van abba beleszólásod, hogy mennyit csináltasson
2021. febr. 9. 21:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ:) igen, el mondtam neki ezt is, hogy nem szeretnék az álmai rombolója lenni meg semmi,támogatni akarom őt, azért is kötöttük a fenti úgymond kompromisszumot
2021. febr. 9. 21:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Hosszútávon ezek ki fognak ütközni köztetek. Ha ő szeretné, előbb vagy utóbb úgy is meg fogja csináltatni, nem igazán tudod lebeszélni róla. Persze az elején megegyeztek, minden, ez egy ideig oké lesz, de ha 3 után azt mondod elég, szerinted bele fog törődni?
2021. febr. 9. 21:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Megmondom őszintén, hogy én nem nagyon értem a problémát. Szerintem senkinek sincsen bele szólása abba, hogy a másik mit csináljon a testével. Ha ő úgy gondolja, hogy tetoválásokat szeretne, akkor legyen. Viszont ez is ki fog derülni ne aggódj, hogy hogy bírja a tűt, milyen a fájdalom küszöbe, lehet hogy most annyira fellángolásban van, de a későbbiekben nem szeretne inkább tetkót, ezt nem tudni. Másrészt itt szó sincs szerintem arról, hogy a tetkókat előrébb helyezné, mint téged. Szimplán nem esik jól neki, hogy te azért hagynád el, mert neki tetoválásai lettek. A szerelem nem ilyen, ha emiatt vége szakad, akkor ott nem is volt annyira igazi az a szerelem. Teljes mértékben megtudom érteni a lányt. Ha én mondjuk be szeretném festeni a hajam vörösre, mert nekem ez tetszik, a párom meg mondaná, hogy neki nem tetszik a vörös haj egy lányon, ugyanúgy befesteném. Nem a srác miatt csinálom, hanem azért, mert ez nekem tetszik. Nem fogok a döntésemen változtatni, mert másnak ez nem megfelelő. Nyilván meglehet osztani egymás között, ha valami nem tetszik a másikon, viszont ha ilyesmi miatt hagyna el a párom, akkor tudom, hogy a kinézet számára fontosabb volt. Természetesen erről a témáról is mindenki máshogy vélekedik. Én el fogadom mindenki nézőpontját, de akkor más is fogadja el az enyém.
2021. febr. 9. 22:11
 6/7 anonim válasza:
100%

Első és legfontosabb, attól, hogy egy pár vagytok, még az Ő teste amivel azt csinál amit szeretne. Szóval lehet egyezkedni, vagy bejön vagy sem, ez idővel kiderül.

A másik, hogy nem tudhatod, milyen élmény lesz neki az első minta, általában itt két lehetőség szokott előfordulni(tetováló vagyok, szóval van benne tapasztalatom) vagy rákattan még jobban és akkor nem lesz megállás ha már alapból is sokat akar, vagy elmegy az egésztől a kedve és elég lesz az az egy amivel elkezdte.

Én nőként mondom neked, hogy ne akard irányítani, mert annak sosincs jó vége és ki fogja adni az utadat. Ha nem tetszik a sok tetkó egy lányon, neki meg igen, akkor ebben nem fogtok tudni megegyezni és akkor felesleges egymás idejét pazarolni. Az oké, hogy mondjuk megismersz valakit 50 kilósan vagy 80 kilósan így szeretsz bele, utána hízik vagy fogy 30 kilót, már más lesz, és így nem biztos, hogy ugyan olyan vonzónak találod, sajnos a külsőségekről is szól egy kapcsolat. A tetkó is ilyesmi dolog, ha pár pici minta lenne rajta, ami nem változtat sokat a kinézetén az elfogadható lenne számodra, de ha tokától bokáig ki lesz varrva az már egy más személyiséget is fog neki adni. Beszéljétek meg, de ne akard azt amit Te látni akarsz, hanem hagyd egyenlőre rá.

2021. febr. 12. 18:47
 7/7 anonim válasza:
100%

Utolsó vagyok, azért a srácot is meg lehet érteni lányok/fiúk.

Megismerünk egy tetoválások nélküli emberkét, majd 3 év múlva egy fullon kitetovált társunk lesz, akárhogy is, de ezzel meg fog változni az a kép mint ami akkor volt amikor megismertük és beleszerettünk. Van akinek ez bejön s van akinek nem, de az a legtisztább, ha egyik fél se erőlteti rá a másikra az "akaratát".

egy tetováló

2021. febr. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!