Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? Többi lent!
A barátnőm 17 éves, és 18 éves kora után elég sok tetoválást szeretne. Először mondtam neki, hogy 3-4db nyugodtan legyen, de nem szeretném ha például az egész keze, nyaka tetovált lenne. Erre ő azt mondta hogy őt nem érdekli, hogy ő a célja után menni fog mindenkin keresztül, és hogy 2-3 darabbal nem elégszik meg. Elmondtam neki, hogy nekem nem tetszik ha egy lánynak nagyon sok tetoválása van. Ő azt mondta, hogy milyen fiú lennék én akkor ha csak a tetoválásai miatt hagynám el, én meg azt mondtam hogy te meg milyen barátnő ha a tetoválásad többet fognak érni mint én
Szeretem őt meg minden, szóval a végén abba egyeztünk bele mind a ketten, hogy minden tetoválását át fogjuk beszélni, azzal hogy ha nem fognak egyezni a vélemenyeink akkor szituációtól függően vagy ő enged egy picit vagy én.
Első és legfontosabb, attól, hogy egy pár vagytok, még az Ő teste amivel azt csinál amit szeretne. Szóval lehet egyezkedni, vagy bejön vagy sem, ez idővel kiderül.
A másik, hogy nem tudhatod, milyen élmény lesz neki az első minta, általában itt két lehetőség szokott előfordulni(tetováló vagyok, szóval van benne tapasztalatom) vagy rákattan még jobban és akkor nem lesz megállás ha már alapból is sokat akar, vagy elmegy az egésztől a kedve és elég lesz az az egy amivel elkezdte.
Én nőként mondom neked, hogy ne akard irányítani, mert annak sosincs jó vége és ki fogja adni az utadat. Ha nem tetszik a sok tetkó egy lányon, neki meg igen, akkor ebben nem fogtok tudni megegyezni és akkor felesleges egymás idejét pazarolni. Az oké, hogy mondjuk megismersz valakit 50 kilósan vagy 80 kilósan így szeretsz bele, utána hízik vagy fogy 30 kilót, már más lesz, és így nem biztos, hogy ugyan olyan vonzónak találod, sajnos a külsőségekről is szól egy kapcsolat. A tetkó is ilyesmi dolog, ha pár pici minta lenne rajta, ami nem változtat sokat a kinézetén az elfogadható lenne számodra, de ha tokától bokáig ki lesz varrva az már egy más személyiséget is fog neki adni. Beszéljétek meg, de ne akard azt amit Te látni akarsz, hanem hagyd egyenlőre rá.
Utolsó vagyok, azért a srácot is meg lehet érteni lányok/fiúk.
Megismerünk egy tetoválások nélküli emberkét, majd 3 év múlva egy fullon kitetovált társunk lesz, akárhogy is, de ezzel meg fog változni az a kép mint ami akkor volt amikor megismertük és beleszerettünk. Van akinek ez bejön s van akinek nem, de az a legtisztább, ha egyik fél se erőlteti rá a másikra az "akaratát".
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!