Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez sok?
Sziasztok!
Szerintetek sok, ha a barátnőm a legjobb fiú barátjával facetime-ozik?
19/F
NA
Ha minden nap vagy második nap 2 órát... Akkor sok
Ha havonta egyszer, oké. (( Csak egy példa))
Barátok nem? Így simán nincs benne semmi más.
Ha szerinted a baráti kereten belül marad akkor nem, ha soknak tartod, zavar akkor kérdezz rá barátnődnél. Vagy egyezzetek meg valamiben.
#9-es, Szerintem te tipikusan az a vágyakozó naív buta lény vagy aki még hisz az igaz szerelemben cserébe nincs önbizalma.
Attól hogy valakinek van párja még ugyan úgy fontosnak kell legyenek a fiú és lány barátaik is, és nem minden idejét a párjára kell szentelnie mert az rendkívül egészségtelen és unalmas.
Tudom hogy a ti fejetekben még nem áll össze a kép kapcsolatok terén de rossz nézni esküszöm ami folyik ezen az oldalon, hogy mennyire buta emberek vannak.
Nekem nem más véleményével van bajom hanem azzal a szánalmas viselkedésmóddal ami fröcsög az emberek szájából.
Egy egészséges kapcsolatban nincs szükség féltékenységre mert megbíznak egymásban a felek, ha attól félsz hogy ha a párod beszél egy ellenkező neművel akkor meg fog csalni akkor veled van a baj mert bizalmatlan vagy.
Egyébként is nagyon rosszak a társadalmi sztereotípiák a kapcsolatok terén, hiszen ha logikusan bele gondolunk 10/7 embernek marhára nem egészséges a kapcsolata :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!