Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mást is így lekezel a párja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mást is így lekezel a párja?

Figyelt kérdés

Mind a ketten 12.-be járunk s folyamatosan idegeskedik a tovább tanulás miatt. S ezt rajtam vezeti le. Bunkó velem sokszor minden egyes szavamat férre érti s veszekedést kezdeményez. Aminek a végén mindig elmondja mennyire szeret, és hogy velem akarja leélni az életét. De nekem ezek nagyon fájnak, hogy minden szavamat kifordítja. Ő semmibe se segít jó szerivel mindig csak azt tudja éreztettni mennyivel kevesebbet érek tőle s csak utána segít. Ő egyáltalán nem jön hozzánk mindig nekem kell mennem s csak hétvégén tudunk találkozni de mikor ezt megemlítem abból is veszekedés lesz. S veszekedéseknél mindig olyanokat mond, hogy én tartóm életben, nélkülem már hallott lenne s ezekre nem tudom hogyan reagáljak....meg előadja, hogy én nézem le és nekem vannak hatalmas igényeim, hogy aztán bűntudatom legyen s ne merjek lépni ellene semmit.

Sajnálom ha hosszú de már teljesen kivagyok akadva, hogy sose vagyok neki elég, s mindig én vagyok a kapcsolatlan a negatív hogy miattam nincs idelye semmire s rám is alig van idelye...

Mind a ketten 18 évesek vagyunk.

2021. febr. 3. 09:24
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Engem nem kezel le, és szerintem amit veled tesz az már túlmegy egy határon.
2021. febr. 3. 09:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott! Ilyen kapcsolatból menekülni kell. Hiába fogod vele megbeszélni, hiába fogsz a kedvében járni sose leszel neki elég jó, mindig lesz valami, amibe beleköt.

Egyáltalán nem vagy hibás, nem miattad nincs ideje semmire se, hanem maga miatt, próbálja a frusztráltságát kivetíteni rád és rajtad levezetni a feszültségét, meg konkrétan lelkiterror az, hogy azt mondja, hogy nélküled halott lenne, próbálja elérni, hogy rosszul érezd magad, aki szeret, szerelmes beléd úgy igazán az nem viselkedik így veled.

2021. febr. 3. 09:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem hagyd ott azonnal! Ne is várd meg a ballagást, mint ahogyan sok gumis pár teszi. Nagyon toxikus ez a fiú, hosszabb távon teljesen tönkre fog tenni... és még az érettségi viszonylag messze van.

Azzal is csak bűntudatot akar kelteni, hogy azt mondja, h te tartod életben, valójában ezek üres szavak (tapasztalatból mondom).

Hamar találsz majd egy olyan fiút, aki szeret és tisztel nem pedig csak kihasznál, mint ő.

2021. febr. 3. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
33%
Ezért nem járnak a 18 éves lányok hisztis, öntelt gyerekekkel, ha van eszük.
2021. febr. 3. 11:16
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest hogy 18 vagy, nagyon szépen felismerted hogy milyen helyzetben vagy. Sajnos sokan 30-40 évesen sem tudják.

A szeretet nem nagyon érződik a részéről, folyamatosan bánt, rosszul bánik veled. Tök mindegy utána hogy siránkozik, hogy szeret, nem a szavak a lényeg, hanem a viselkedése. Ez alapján pedig nem érdemes folytatni.

Azok alapján amiket írtál, készülj fel hogy egy szakítás esetén nagyon rámehet az érzelmi zsarolásra, pl. öngyilkossággal fenyeget, vagy hogy kárt tesz magában ha elhagyod, mert nem bír nélküled élni. Ebben az esetben szólj a szüleiteknek, a tanáraidnak, a suliban és a környezetedben amelyik felnőttnek csak tudsz, meséld el nekik mi a helyzet és ne félj segítséget kérni. Ne engedd magad bebetonozni egy ilyen kapcsolatba.

2021. febr. 3. 11:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem akarok grammar náci lenni de ideJe. Érettségin erre vigyázz. Meg úgy bárhol.

Kérdésedre válaszolva. A lelki terror tökéletes mintája. Elmondja mennyire szeret, nélküled nem tud élni, ezzel láncol magához, hogy el ne merd hagyni. Másik oldalról meg megaláz,semmibe vesz. Nézd külső szemlélőként. Ha ezt egy barátod/barátnőd mondaná neked, hogy bűntudata van a kapcsolatba, a másik lekezeli te mit tanácsolnál?

2021. febr. 3. 12:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal hagyd ott, a párod mérgező!
2021. febr. 3. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi a francnak jársz egy ilyen energiavámpírral?
2021. febr. 3. 14:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, még fiatal vagy.
2021. febr. 3. 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Az élete további éveiben sem lesz különb. Akkor sem lesz, amikor nem az érettségi idegesíti. Öt minden idegesíti.

Kibírnád vele?

2021. febr. 3. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!