Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek lehet még belőle...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet még belőle valami?

Figyelt kérdés

Ez nem egy sajnálatatós kérdés akar lenni, nem egy gyámoltalan kisgyerek vagyok, viszont ezen nem tudom túltenni magam.

Szóval, 2019-be szakított velem az egyik exem mert megcsaltam és kiderült.

Amikor együtt voltam vele, nem tartottam sokra mert bár jól nézett ki meg minden de önbizalomhiányos volt, és nekem a magabiztosak jönnek be.

Meg hát nem is tudom, túl könnyen sikerült felszedjem...

A lényeg annyi hogy nem is érdekelt hogy szakított velem meg semmi, viszont tavaly november körül láttam a kocsiját egy környékbeli városba (tudni illik hogy exem kb 60km-re lakik egy faluba, a város ahol a kocsit láttam meg tőlem kb 15 km-re van)

Rá kerestem több mint 1 év után a profiljára FB-n és csávója van aki idősebb nála vagy 10 évvel.

Nos, a lényeg az hogy pont egy olyan lányról van szó akin azóta mióta eszembe jutott nem tudom túl tenni magam, nem voltam még soha szerelmes és szerintem most sem vagyok vagy nem is tudom.

A lényeg annyi, hogy rájöttem hogy kár volt elcseszni vele mert pont egy ilyen lányra van szükségem, de szerintem már nem állna velem szóba...

Mit tanácsoltok?

18/F

2021. febr. 2. 00:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
Semmi értelme foglalkoznod vele. Megcsaltad, kifogásoltad a személyiségét, ezen kívül van már pasija. Ezek csak a legfontosabb okok, hogy miért ne próbálkozz nála.
2021. febr. 2. 00:44
 2/15 A kérdező kommentje:
Utána vissza akart jönni amugy '19-be még miután dobott, csak engem nem is érdekelt meg más jött be. Aztán nem kerestem meg ő se csak megláttam a kocsiját és elkaptak az emlékek mint a drog.
2021. febr. 2. 00:58
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
Az nem jelent semmit se, hogy a szakítás után közvetlenül vissza akart menni hozzád. Sok idő eltelt (igen, 1-1.5 év is sok idő) azóta, és már van mása neki. Megértem, ha bűntudatod van miatta, vagy sajnálod, hogy így lett vége, de most már nem hozhatod helyre. Legfeljebb ronthatsz rajta, ha rá írsz.
2021. febr. 2. 01:03
 4/15 A kérdező kommentje:
Attól is félek hogy tegyük fel összejönnék vele újra aztán megint nem éreznék iránta semmit és megcsalnám/kidobnám és akkor még az új csávóját is elcsesztem neki.
2021. febr. 2. 01:09
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Lehetetlenséget kérsz az élettől. Nem fogsz már vele többször össze jönni. Tudom, hogy nehéz elfogadni, de sajnos ez már így alakult.
2021. febr. 2. 01:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Gerincre kéne vágni pár barátnőjét akkor.
2021. febr. 2. 02:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Te egy oltári nagy barom vagy (:
2021. febr. 2. 03:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Vágjad, de ezzel nem a csajjal b@szol ki, hanem magaddal...
2021. febr. 2. 06:59
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Vágd őket gerincre, nekik legalább van. Remélem nem lesz több párkapcsolatod, mert ilyen mentalitással egy lányt sem érdemelsz meg, ahogyan ők sem azt, hogy megcsald őket.
2021. febr. 2. 08:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívül sok bókot kedves töketlen hős szerelmesek.
2021. febr. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!