Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még belőle valami?
Ez nem egy sajnálatatós kérdés akar lenni, nem egy gyámoltalan kisgyerek vagyok, viszont ezen nem tudom túltenni magam.
Szóval, 2019-be szakított velem az egyik exem mert megcsaltam és kiderült.
Amikor együtt voltam vele, nem tartottam sokra mert bár jól nézett ki meg minden de önbizalomhiányos volt, és nekem a magabiztosak jönnek be.
Meg hát nem is tudom, túl könnyen sikerült felszedjem...
A lényeg annyi hogy nem is érdekelt hogy szakított velem meg semmi, viszont tavaly november körül láttam a kocsiját egy környékbeli városba (tudni illik hogy exem kb 60km-re lakik egy faluba, a város ahol a kocsit láttam meg tőlem kb 15 km-re van)
Rá kerestem több mint 1 év után a profiljára FB-n és csávója van aki idősebb nála vagy 10 évvel.
Nos, a lényeg az hogy pont egy olyan lányról van szó akin azóta mióta eszembe jutott nem tudom túl tenni magam, nem voltam még soha szerelmes és szerintem most sem vagyok vagy nem is tudom.
A lényeg annyi, hogy rájöttem hogy kár volt elcseszni vele mert pont egy ilyen lányra van szükségem, de szerintem már nem állna velem szóba...
Mit tanácsoltok?
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!