Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van jelen a tini kapcsolatokban az erényöv és a bdsm? Úgyértem ez mennyire elterjedt náluk?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 21:08
1/10 anonim válasza:
Hát én nem hiszem. Csak saját magamból, illetve a barátaimból tudok kiindulni, de nem hiszem, hogy ez bejönnek bárkinek az én korosztályomból. De persze lehet, nem tudom.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nincs igazán jelen. Ahhoz még valószínű hogy kevés a szex tapasztalatuk.
3/10 anonim válasza:
Egyedül egy lány ismerősöm párkapcsolatáról, ahol ez jelen van
19/F
4/10 anonim válasza:
Tiniként szerintem éppen csak hogy kapizsgálják még, ezek micsodák.
6/10 anonim válasza:
Hát... 15 évesek körében biztosan nem gyakori, de szerintem 18-19 környékén már biztosan akadnak olyanok, akiket foglalkoztat a téma
7/10 anonim válasza:
En laza bdsmben veszek részt néha 18l
8/10 anonim válasza:
Lazább, enyhébb bdsm jellemzőbb a tinikre, illetve a bdsm bizonyos részei. Akit érdekel ilyen írhat.
9/10 anonim válasza:
16 évesen engem még csak a kötözés enyhébb fenekelés izgatott. Erényövet pár éve próbáltuk páromon, de alig bírtuk ketten is felrakni, aztán meg nem láttuk értelmét mire is jó.
10/10 anonim válasza:
13-14 éves korom környékén kezdett el érdekelni, de akk még csak pár dolog (pl. kötözés). Erényöv inkább csak 18 éves korom környékén jött be a képbe. Mondjuk azóta is érdekel, de nők többségét ez nem nagyon izgatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!