Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Érveljetek! Hogyan gondoljátok?
Kultúrált körülmények között szeretném megkérdezni a lányokat/nőket (habár fiatalabb körökben jellemzőbb a dolog) hogy hogyan látják ezt a dolgot, vagy miért nem úgy látják. Azt veszem észre ismerősi körben is, hogy valahogy állandóan a srácok többet fektetnek bele a kapcsolatba, vagy akár ismerkedés terén is, mint a lányok; 16-20as korosztályról van szó.
Szűz lányoknál katasztrofális a helyzet. Van egy közeli barátom, aki kihajtja a lelkét egy lányért, (mindketten szűzek) és a lány egyfolytában azt hajtogatja, hogy nem kell neki senki, de közben ha egy bulin (volt már rá példa) meg a srác rámászik, vagy izgatja, akkor azt elfogadja, de visszafelé MINIMÁLISAN SEM tesz meg ennyit.
Erről a "szívesen kapok, és fogadok, de vissza felé már nem eröltetném meg magam" ez mennyire ismerős? A passzivitásról ne is beszéljünk, hogy mennyire nem vonzó. De ez aztán bennem pl azonnal kiverné a biztosítékot, és mocsok dühös lennék. :D Haverom meg ugye hajtja magát, mert nem volt még lánnyal, és az a lány a potenciális. Szörnyű látni így srácokat benyomorodni egy lány miatt.
Valahogy mintha a másik nemnek nem lenne akkora igénye erre a dologra, de ez előfordul nem szűzeknél is. Bár azok nem is fognak írni választ aki így van ezzel, csak az, aki majd írja, hogy "nekem igenis van".
Miért nincs így mit gondoltok? 18/F
Szerintem az ilyen lányok ilyesmit gondolhatnak: Ha nem jön be nekem valaki, akkor miért is erőltetném meg magam? Miért tennék azért, amibe neméri meg számomra energiát fektetnem? De ettől függetlenül, ha nulla energiával kaphatok valamit, amit nem kértem, hanem önszántukból adják, miért ne fogadhatnám el?
Végülis jogos... lehet magamnak nem vennék egy fagyit... de ha valaki meghívna rá, akkor szívesen elfogadnám...
Nem tudom sajnálni ezeket a fiúkat. Ha valaki nem látja a fától az erdőt, az általában hatalmas önámításban él.
Én ezt kissé máshogy látom. Szerintem szép dolog ha egy fiú udvarol és kiteszi a lelkét a lányért, de olykor elég nehéz megkülönböztetni a kamukérókat a tiszta szándékkal rendelkezőktől. Úgy gondolom, sokszor az a gond, hogy a testiség dominál, ha pedig egy normális lány az illető, akkor passzívvá válik vele szemben. Sokan óvatosak, sokan megviseltek, rengeteg szörnyű élethelyzet létezik de alapvetően nem gondolnám hogy ne lehetne ezen változtatni. Mellesleg lehet hogy vacilál a lány, esetleg azt várja hogy bizonyítson a srác, hogy nem csak 20 percre kell. Pl ha van valaki aki nekem nagyon bejön és udvarol nekem, de tegyük fel eszméletlen gyerekes akkor megpróbálom magamban legyőzni azt hogy ez a tulajdonsága zavar, ez idő alatt meg simán tűnhetek passzívnak, esetleg nagyképűnek, hogy ugyan miért nem "adom be a derekam".
Szóval szerintem célravezető kicsit a másik fejével gondolkodni, hogy az amit csinálok hogy jöhet le a másik félnek.
Az meg, hogy a szóban forgó lány a "potenciális" azt feltételezi, hogy kb ő az egyetlen elérhető lány a haverodnak, aki ugye "még nem volt lánnyal" így jó lenne ha már végre történne valami. Ezt a legtöbb lányka megérzi, így én nem csodálkoznék. :D
Ezt a fagyi elfogadást úgy hívják, hogy r*banc :D aki meg srác ebbe belemegy az egy kiéhezett szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!