Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Érveljetek! Hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Érveljetek! Hogyan gondoljátok?

Figyelt kérdés

Kultúrált körülmények között szeretném megkérdezni a lányokat/nőket (habár fiatalabb körökben jellemzőbb a dolog) hogy hogyan látják ezt a dolgot, vagy miért nem úgy látják. Azt veszem észre ismerősi körben is, hogy valahogy állandóan a srácok többet fektetnek bele a kapcsolatba, vagy akár ismerkedés terén is, mint a lányok; 16-20as korosztályról van szó.

Szűz lányoknál katasztrofális a helyzet. Van egy közeli barátom, aki kihajtja a lelkét egy lányért, (mindketten szűzek) és a lány egyfolytában azt hajtogatja, hogy nem kell neki senki, de közben ha egy bulin (volt már rá példa) meg a srác rámászik, vagy izgatja, akkor azt elfogadja, de visszafelé MINIMÁLISAN SEM tesz meg ennyit.

Erről a "szívesen kapok, és fogadok, de vissza felé már nem eröltetném meg magam" ez mennyire ismerős? A passzivitásról ne is beszéljünk, hogy mennyire nem vonzó. De ez aztán bennem pl azonnal kiverné a biztosítékot, és mocsok dühös lennék. :D Haverom meg ugye hajtja magát, mert nem volt még lánnyal, és az a lány a potenciális. Szörnyű látni így srácokat benyomorodni egy lány miatt.

Valahogy mintha a másik nemnek nem lenne akkora igénye erre a dologra, de ez előfordul nem szűzeknél is. Bár azok nem is fognak írni választ aki így van ezzel, csak az, aki majd írja, hogy "nekem igenis van".

Miért nincs így mit gondoltok? 18/F

2021. jan. 28. 18:25
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Ne általánosíts, ez nem nem, hanem ember függő. Fiúk között is van ilyen. Ha meg egy buliban valaki rámászik a lányra/fiúra, és ő esetleg nem szeretne kapcsolatot, akkor neki miért is kéne bármit beleadnia? Ha valaki semmit nem tesz bele egy kapcsolatba akkor azt el kell fogadni, neki ez nem fontos. Egy kapcsolatban, ahol kölcsönös az érdeklödés, ott mindkét fél fog igyekezni.
2021. jan. 28. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az ilyen lányok ilyesmit gondolhatnak: Ha nem jön be nekem valaki, akkor miért is erőltetném meg magam? Miért tennék azért, amibe neméri meg számomra energiát fektetnem? De ettől függetlenül, ha nulla energiával kaphatok valamit, amit nem kértem, hanem önszántukból adják, miért ne fogadhatnám el?

Végülis jogos... lehet magamnak nem vennék egy fagyit... de ha valaki meghívna rá, akkor szívesen elfogadnám...

Nem tudom sajnálni ezeket a fiúkat. Ha valaki nem látja a fától az erdőt, az általában hatalmas önámításban él.

2021. jan. 28. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom pancser körökbe ez hogy van de nálam ez úgy működik hogy úgyis látom egy csajon ha bejövök neki, magamat meg nem stresszelem fiúként se azon hogy valakit felszedjek, nem fogok senkinek pitizni nehogy elhigyje hogy nálam fentebbi kategóriából van ^^ 18/F
2021. jan. 28. 21:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt kissé máshogy látom. Szerintem szép dolog ha egy fiú udvarol és kiteszi a lelkét a lányért, de olykor elég nehéz megkülönböztetni a kamukérókat a tiszta szándékkal rendelkezőktől. Úgy gondolom, sokszor az a gond, hogy a testiség dominál, ha pedig egy normális lány az illető, akkor passzívvá válik vele szemben. Sokan óvatosak, sokan megviseltek, rengeteg szörnyű élethelyzet létezik de alapvetően nem gondolnám hogy ne lehetne ezen változtatni. Mellesleg lehet hogy vacilál a lány, esetleg azt várja hogy bizonyítson a srác, hogy nem csak 20 percre kell. Pl ha van valaki aki nekem nagyon bejön és udvarol nekem, de tegyük fel eszméletlen gyerekes akkor megpróbálom magamban legyőzni azt hogy ez a tulajdonsága zavar, ez idő alatt meg simán tűnhetek passzívnak, esetleg nagyképűnek, hogy ugyan miért nem "adom be a derekam".

Szóval szerintem célravezető kicsit a másik fejével gondolkodni, hogy az amit csinálok hogy jöhet le a másik félnek.

Az meg, hogy a szóban forgó lány a "potenciális" azt feltételezi, hogy kb ő az egyetlen elérhető lány a haverodnak, aki ugye "még nem volt lánnyal" így jó lenne ha már végre történne valami. Ezt a legtöbb lányka megérzi, így én nem csodálkoznék. :D

2021. jan. 29. 00:57
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezt a fagyi elfogadást úgy hívják, hogy r*banc :D aki meg srác ebbe belemegy az egy kiéhezett szerencsétlen.

2021. jan. 29. 10:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Én speciál nem élvezném, ha olyan cumizna le, aki nem tetszik, vagy nem kedvelek, és nem fogadnám el, mert taszító, mint vonzó. Úgy néz ki ezt a lányok máshogy látják.
2021. jan. 29. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
"Ezt a fagyi elfogadást úgy hívják, hogy r*banc" Hát igazából teljesen mindegy minek hívod, még nem változtat a tényen, hogy mindenki kivétel nélkül abba tesz bele energiát, ami érdekli. És ahogy fiúk között is vannak, akik hagyják, hogy lányok loholjanak utánuk, pusztán csak, hogy legyeztessék a hiúságukat, és szexelnek olyan lányokkal is, akik kicsit sem érdekli őket, csak 'miért ne, a semminél jobb' alapon, így természetesen lányok között is akadnak ilyenek. Attól, hogy te épp nem ilyen vagy, még igaz marad, hogy sok ilyen fiú és lány van.
2021. jan. 29. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!