Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk!Melyk ajándékot választanátok?
Nemsokára Valentin nap lesz és nem tudom a pasimnak melyket adjam ajándékba.
Az első ötletem, hogy veszek neki egy ezüst nyakláncot, mivel emlegette, hogy szeretne egyet.
A másik ötletem, hogy csináltatok neki egy olyan párnát amin a közös képünk van.
Az egyiket Valentin napra a másikat Szülinapjára szeretném adni (májusban lesz a szülinapja), csak nem tudom melyk ünnepre melyket.
2 és fél éve vagyunk együtt.
Leginkább fiúk véleménye érdekel, de persze lányok is írhatnak.
Előre köszönöm a válaszokat!
Minek kérsz tanácsot, ha leírjuk hogy gáz az ötlet, de akkor is az lesz? Csóri pasi majd illedelmesen megköszöni aztán eldugja a szekrény aljára és csak akkor veszi elő, ha átmész.
Ha meg olyan kaliber a párod, hogy ízléstelen holmikkal pakolja tele a szobáját, akkor miért minket kérdezel, hogy másnak hogy tetszene? Akkor ismered eléggé ahhoz, hogy tudd, hogy ő nem fog hányni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!