Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gond ha egy 32 éves pasi egy majdnem 18 éves lánnyal jár?
Most jönnék én a nagy dumámmal hogy számit a kor
De most kivételesen nem mert vannak kedvenc szinészeim akiket shippelek
Magyarul nem gond
17l
Köszönöm a válaszokat!
10-es,igazad van.
Szerintem furcsa.
A pasi helyébe képzelve magam, nem tudnék 18 évessel járni. 28 vagyok, most se tudom elképzelni hogy 24 év alatt válasszak párt magamnak. Más kérdés hogy én nem a "fiatal puncit keresek" kategória vagyok hanem mindig is életem párját kereső típus, hosszútávra berendezkedő fajta. Ehhez kell egyfajta alap megbízhatóság és élettapasztalat, ami tök nagy kaland persze ha mindketten 18 évesek vagytok és együtt élitek meg, de 31 évesen egy szinte még gyereket "terelgetni", az nem megy. Márpedig sajnos a tapasztalatom az volt még 24 évessel is, hogy annyira kapaszkodott az apja nadrágjába hogy erre a kapcsolatunk is ráment, és persze embere válogatja, jelenlegi, remélhetőleg végleges párom is 24 éves korában ismertem meg, de neki már van perspektívája hogy mit akar az élettől, és hogyan dolgozzon arrafelé hogy ezt elérje. 18 évesek között, akik frissen ülnek be az egyetemre vagy most kezdenek életük első munkahelyén, friss ropogós husiként kikerülve az életbe, talán még anyu-apu hotelben lakva, ez egyszerűen elképzelhetetlen egy felelősségteljes 30-as férfi számára. KIVÉVE persze ha az adott férfi önbizalma nulla, vagy viselkedésében egyszerűen taszító valami úton-módon hasonló korabeli nők számára, de egy 18 éves naiv kislányt még simán meg tud fűzni.
Nő nem vagyok, így nem tudom az ő szemszögéből nézni, de nagyon esélyes hogy fiatalabbként ekkora korkülönbséggel egy apapótlékot keres az illető, ha nem is tudatosan, vagy azért mert az apja olyan amilyen (esetleg alkesz, megbízhatatlan stb.) vagy azért mert az apjára mint férfiképre fel tud nézni és hasonló kaliberű férfit keres élettársnak is maga mellé.
Szerintem a pasas oldaláról valami nem stimmel, a női oldalról meg reméljük hogy van annyi realitásérzék hogy kibukjon a dolog. Jelenlegi párom például 5 évet húzott le pont ugyanilyen férfi-női kor felállásban egy semmirekellő lusta szar ember mellett, egyszerűen mert nem volt annyi tapasztalata kapcsolatokban hogy megálljt parancsoljon vagy kilépjen, hanem elfogadta hogy ez van. Ma már szerencsére több esze van, de ez az a fajta élettapasztalat ami hiányzik a 18 évesekből, és marhára kellene ahhoz hogy egy 31 éves mellé egyenrangú félként lépjen oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!