Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi tévő legyek?
Sziasztok :)
17 éves lány vagyok és együtt vagyok egy fiúval aki szintén 17 éves. 1 éve együtt vagyunk de én már úgyérzem kissé kihült a kapcsolatunk :/ De csak az én részemről...mert a barátom mindig programokat szervez meg lelkes mint a legelején...Én pedig sorra mondom le kamu indokokkal ezeket a programokat. Na meg.....van egy pasi 32 éves és vele szoktam találkozgatni mostanában..Geológus és imádom..de még nincs köztünk semmi, csak barátkozunk. De kezdek többet érezni iránta...
Valóban 17 évesen egy 32 éves nős pasi a hozzád való. :D
Komolyan ennyire mélyen ostoba vagy magadtól vagy húzzák a kezedet?
Istenem....
nézd, akivel most vagy, ha már nem érzel iránta semmit, akkor tényleg úgy tisztességes, ha szakítasz.
viszont a másik pasi - nem a kora miatt - de ugye tudod, hogy érted nem fog elválni az asszonytól, tehát csak a szeretője leszel. ha ezt szeretnéd 17 évesen, hogy egy nős pasi szeretője legyél, az nem oké. másrészről meg tisztességtelen, bár emiatt inkább a pasi (32 éves) számoljon el a lelkiismeretével!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!