Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Talán hajlottam is arra, hogy a fiú igazat beszél, hogy nincs ideje. Na de - most suli sincs, de a haverokra van ideje, rád viszont nincs. Ha kolisok lesztek, akkor még tanulni is kell (igaz - elmaradnak a barátok). Ha viszont követelőző leszel, könnyen lemond rólad, mert nem akar állandó ellenőrzés alatt ("igában") szenvedni...
Azt javaslom, hogy légy még türelmes, később eldőlhet minden.
Nem szeret téged, nem akar mindig veled lenni, vagyis csak akkor vágyik rád, ha szeretethiánya van.
Szakitsd, jobbat érdemelsz
Én is voltam ebben a helyzetben a tavalyi félévbem ráadásul nekünk szakma felvételink is volt mégis tudtunk naponta fél órát szakítani egymásra.. most is távkapcsolatban vagyunk az egyetemi és a szülővárosunk sem ugyanaz mégis előrébb tud helyezni. Pl ha arról van szó hogy mar megbeszeltuk hogy találkozunk es buliba hivjak vagy megyunk mindketten vagy nem megy mert megbeszeltuk. Vagy ha játszik gépen a haverokkal ir hogy mikor végez akár este 10kor és akkor még beszélünk..
Szerintem eléggé gyerek még és nem hiszem hogy szerelmes beléd úgy ahpgy kéne. Vannak helyzetek amikor egészséges kereteken belül minden követ meg lell mozgatni de ő a kisujját se mozdítaná...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!