Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert kivancsi a baratom ennyire, hogy mit kap karacsonyra?
Figyelt kérdés
Elveszi a telefonomat, kutat, a legjobb baratomat kerdezgeti, engem minden masodik percben kerdezget, hogy mit fog kapni, annak ellenere, hogy mondtam neki, hogy nem fogok rola semmit sem elmondani. Nagyon idegesito, hogy meglepetest akarok, es nem tudok nyugodtan lenni, mert allandoan ezzel idegesit, meg kutatgat.2020. dec. 15. 18:46
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha elveszi a telefonod és ilyen gyerekes, az már azon túl is problémás, hogy érdekli, mit kap karácsonyra. Mármint gondolj bele, simán a telódban turkál, gondolom máskor is megtenné
6/6 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok, de mégsem kerdezgetek, és nem kutakodok.:D
Ha elveszi a telefonod, vedd vissza, ne hagyd előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!