Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köztünk valami? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval az lenne, hogy van egy lány, akivel nyáron együtt dolgoztam és elég gyorsan (már első nap) egy barátság jött létre köztünk és én olyan dolgokat is beszéltem vele, amit eddig senkivel (még a BFF-emmel sem!). Ezt Ő is tudta. Ő 22 éves (nyár végén lesz 23), én 16 (1 hónap múlva leszek 17). Nemrég szakított a barátjával (a napokban). Én már az első nap rájöttem, hogy érzek valamit iránta (nem, nem csak egy fellángolás), ez azóta is tart. A falu, ahol élek már többen azt mondták, hogy biztosan együtt vagyunk. Tegnap anyám megkérdezte, hogy szoktam-e vele beszélni. Mondom pár szót, amikor talizunk, erre ő a facebookra gondolt. Mert hogy ő szerinte együtt vagyunk/alakul valami... Szerintetek lehetne nála esélyem?2020. dec. 12. 17:46
1/1 anonim válasza:
Kedves volt veled, barátkoztatok, ennyi történt. Hogy a falu vagy anyukád mit mond, az teljesen mindegy.
A szakítást fel is kell dolgozni, ami hónapok kérdése. Ha szerettél volna valamit, már az elején lépni kellett volna, akkor eldőlt volna milyen kapcsolatban van, számít-e neki vagy megszokásból vannak csak együtt, illetve rád hogy néz. Van akinek nem lenne gond a korkülönbség, még ha nem is általános.
Nem nagyon tudsz már csinálni semmit, elég tiszteletlen kiéhezett hiénaként ráugrani egy szakítás után, amikor vélhetően lelki fájdalommal küzd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!