Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit kellene most tennem? Bűnt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene most tennem? Bűntudatom van.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy amit teszek nem helyes. Van barátom (23f) már egy éve, de full kontrollmániás és hát emiatt romlott a kapcsolatunk. Aztán ahova járok suliba a sulim mellett van egy másik suli és oda jár egy srác (17f) aki most elkezdett nekem udvarolni,tegnap este kezdte, de azt is úgy, hogy facebookon bejelölt. Aztán, tudja ezt a párkapcsolatos mizériámat és szinte órán ként javasolja, hogy szakítani kellene a barátommal, mert ő sokkal több mindent meg tud adni nekem és ő nem így bánna velem.

De az van,hogy érzelmileg kötődök barátomhoz, mert csak az első meg tényleg nagy szerelem volt. De anyumék megutálták idővel ők is mindig mondják, hogy nekem szakítani kellene meg minden. Aztán olyankor még én vagyok megsértődve bezárkózok a szobámba azt csak vagyok. Mivel nem akarjá anyáék, hogy együtt maradjunk kitalálták, hogy naponta csak fél órára találkozhatunk és mérik pontosan az időt.

Aztán most kezd egy kicsit elegem lenni, nem tudom mit kellene csinálnom.

Nem érzem semelyiket sem jobbnak.

Kérlek segítsetek!

16l

2020. dec. 11. 14:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy így fenyeget, a legkevésbé sem cuki. Nem tudom, most hol tart a sztori, de ha még mindig rád van szállva a srác, tényleg valakivel együtt menj, semmiképp se egyedül!
2021. jan. 7. 01:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Nincs rám szállva. Letiltottam. Barátomnak elmondtam mindent, mert látta, hogy nagyon szar a közérzetem és mondta nyugodtan mondjam el. Elmeséltem neki és ő is mondta, hogy ne menjek egyedül, ha tud akkor ő maga jön megy velem, csak a munka miatt nem mindig fog megvalósulni.
2021. jan. 7. 06:40
 13/13 anonim válasza:
Heló,! Érdekesnek találtam a történeted. Végül hogy végződött?
2021. ápr. 18. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!