Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez lehetséges szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lehetséges szerintetek?

Figyelt kérdés

Összejöhet egy fiatalabb (jelen esetben 16 éves) lány egy idősebb (jelen esetben 33 éves) férfival anélkül, hogy az emberek furán nézzenek rá, esetleg baj legyen belőle? Van rá esély, hogy elfogadják ezt az emberek és a család? (a férfi sokkal fiatalabbnak néz ki, kb. olyan 25nek).

Nem rólam van szó, hanem a húgomról. Senkinek nem meri elmondani, csak nekem merte, mivel évek óta én vagyok a bizalmasa, az egyetlen vagyok aki mindig mellette állt és segítette. Úgy érzem, most is kötelességem mellette lenni és segíteni neki döntést hozni. Tudom mit jelent szerelmesnek lenni, mert én is sokszor voltam, de amit a húgom művel, az már tényleg durva. Konkrétan folyton nekem sír (szó szerint sír!), hogy fizikailag fáj neki a férfi hiánya. Ez már tart egy fél éve nála, viszont pár hete derült ki, hogy a férfinek is fontos a húgom. Mielőtt azt mondanátok, hogy ki akarja használni, nagyon régóta a család barátja, nem ismerek nala jobb embert.

Mit tanácsoltok, mit tegyünk?

24/L

2020. dec. 6. 20:13
 1/6 anonim válasza:
100%
A jövöre nézve túl nagy a korkülönbség inkább rövid párkapcsolat legyen belõle és nem szabad hogy a 33 éves férfi nagyon rányomuljon (testileg). Inkább csak barátok legyenek.
2020. dec. 6. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Jézusom xD hát ezen nem bírok nem nevetni: a 16 éves Júlia nem bírja a 33 éves Rómeó nélkül. Hát ilyen ez az igaz szerelem, kár volna az útjába állni, még a végén halállal végződne, ha elszakítanátok őket.
2020. dec. 6. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A húgod még nagyon sokat fog változni, viszonylag gyorsan, és 99%, hogy nem ez a férfi lesz az élete szerelme.

Összejöhetnek, de hogy ez mennyire lesz tartós... és persze, sokan fognak görbén nézni rájuk.

2020. dec. 6. 23:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha elválasztjátok tőle, a hatalmas vágyától, akkor azt érezheti, hogy nem is érti miért, de elvileg ez rossz, amit csinál, csak mert idős a férfi. Nem tudná értelmezni, feldolgozni, és később újból akarná, mert nem látta értelmét annak, hogy elváljon tőle, csak más hatására tette.

Szerintem jobb, ha az ember szabad és követi a vágyát. Ha csalódáson kell keresztül mennie, abból tanulni fog, és megérti, miért nem jó ennyivel idősebb férfival összejönni. Az életemet is így élem. Ha érzek valamit, hiába mondják mások rá, hogy nem kéne, rossz, ha rájuk hallgatnék, úgy érezném feladom saját magamat, és nem tudom miattuk belátni, hogy rossz ötlet. Meg kell tapasztalnom az utat, amit járni akarok, hogy lássam, nem jó döntést hoztam.

2020. dec. 7. 00:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat, különösen neked kedves utolsó! Kedves második, ha nem tudsz értelmes valaszt írni, ami hasznos lehet a kérdésemhez, tartsd meg magadnak a gondolataidat.
2020. dec. 7. 09:46
 6/6 anonim válasza:
Igaz, hogy a férfi jóval idősebb nála és valószínűleg nem lesznek életük végéig együtt, de ha egy 16-18 évessel jönne össze, akkor se lenne ez máshogy, mert 16 évesen amúgy se valószínű, hogy valaki megtalálja élete szerelmét. Legyenek csak boldogok most együtt, a jövővel ráér később foglalkozni.
2020. dec. 8. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!