Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lehet még esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miauvau kérdése:

Lehet még esélyem?

Figyelt kérdés
Májusban szakított velem a barátnőm, két éve voltunk együtt, ami nem olyan sok, de mindkettonknek ez volt az első kapcsolata, és megviselt minket a szakítás. Én azóta nemtudtam magam tultenni rajta hiába próbáltam. Nagyon vissza szeretném szerezni mert azota sem tudtam mást szeretni úgy ahogy őt. Na most az a helyzet, hogy neki van egy új barátja, és nemtudom mit tegyek így. Ma felhivtam, és beszéltünk egy keveset aranyos volt, és jó volt hallani a hangját. Valaki tanács?

2020. dec. 1. 19:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd
2020. dec. 1. 19:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
2020. dec. 1. 19:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Hat azt mondta már nem szeret, de szeirntem csak a karanten miatt sokkalt be, mert nem láttuk egymást két hónapig. De mikor szakított velem szomorú volt és nagyon sírt szóval tuti szeretett meg
2020. dec. 1. 19:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, csak az oidődet pazarlod!
2020. dec. 2. 01:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Engedd el szerintem, legalábbis addig mindenképpen, amíg van barátja.
2020. dec. 18. 16:00
 6/6 Laylah ***** válasza:
Ne áltasd magad. Sajnálom. Minél előbb elfogadod, hogy végleg vége, annál közelebb kerülsz ahhoz, hogy túllépj rajta.
2020. dec. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!