Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 4 év nagy korkülönbség ha a fiú 17 és a lány 13?
Az a helyzet, hogy egymásba szerettünk. Százszor érettebb, mint az ÉN korosztályomban a többi lány. Fizikailag is és lelkileg is.
Sokkal okosabb, intelligensebb.
MÉG szerintem kicsit sok, de az idő múlásával ez a 4 és lóf*sz se lesz. Anyumék közt 11 év van. Bőven jók úgy, hogy középkorúak.
Egyikünk sem siet el semmit. Még szóba sem került a szex. Nem is láttam még meztelenül. Végtelenül szeret, és én is őt.
Főleg az tetszik, hogy éretten viselkedik.
Mit gondoltok? Jó, igaz mondhattok bármit, mi így maradunk, csak érdekel mások véleménye.
4: Naná, hogy tudok. Az másodlagos dolog. Addig is van két kezem. Emma, emmeg holnap. Ők megoldják.
Addig meg filozofálunk az élet nagy dolgairól :D
Mi is így jöttünk össze, én 13 voltam, ő 17. Igaz, hogy köztünk csak 3 és fél év van, én most 16 vagyok, ő 19, 4 hónap múlva lesz a szülinapja.
Mi is így voltunk a szexszel, viszont aztán rájöttünk, hogy egyikünk se vágyik rá még most se, szóval azóta se lett semmi. :D Mindegy, ez csak az én esetem, ha nektek jó így, akkor szerintem okés.
Ha összejöttetek akkor mindegy már nem? :D
Meglátjátok...
Egyébként nem vészes annyira szerintem.
7: hát szerintem se. Főleg úgy, hogy én vagyok a pasi.
Ha a lány lennék én nem mennék bele... De ez csak az én nézőpontom.
Így, hogy én vagyok a pasi és tudom, hogy mit akarok nyugodt vagyok, hogy van kölcsönös bizalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!