Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most velem van baj vagy a lányokkal?
A helyzet az, hogy tini éveim alatt 6 alkalommal volt barátnőm. És abból szerintem csak egy volt aki igazán szeretett. És én is őt szerettem a legjobban.
Az első barátnőm 15 évesen lett meg, ő 18 éves volt. És normális volt, szerettem. És minden rendben ment köztünk nem nagyon veszekedtünk. Vele vesztettem el és azt mondta érett vagyok. De 4,5 hónap múlva csak úgy szakított velem. Mert azt mondta, hogy ő nem szeret sokáig együtt lenni senkivel. Kiderült, hogy általában 2-3 hónapokat jár a fiújával. És amit szánalmasnak tartok, hogy 19 évesen utána 14 éves srácra is rá mászott. Ez a fiúk szpkása Egy lánynak idősebb fiúval kéne kezdeni. Vagy ha nem is akkor sem 3-4 évvel fiatalabbal. Legalább ő gyakrabban jött fel Kenderesről ide Szentesre mint fordítva.
2. Barátnőm még csak nem is volt szép külsőre. De néha irányítani akart. Pedig 3 évvel fiatalabb volt mint én. És mikor rá jött, hogy nem tud elhagytam. Ez csak 2 hónapig tartott. 15 éves volt a lány.
De utána jött a 3. barátnőm akivel 15 hónapig voltunk együtt ő Szeged és Hódmezővásárhely körül lakik. Vele buliban találkoztam. És utána egyből elkezdtünk facen beszélgetni. 3 hét pedig találkoztunk is és össze jöttünk. Ugyanolyan jól el volt velem az 1. is. De ezt a lányt jobban sikerült ki ismerni. Soha nem volt szíve még csak kicsit sem lehuzni. De a végén rátudtam venni, hogy eljöjjön velem Görögbe. 15 éves volt én 18 mikor össze jöttünk. Amit leginkább én/mi fizetünk neki. És a számításunk az én hibám is volt, mert a végére sok mindenben nem értettünk egyet. Külsőre is ő volt a legszebb.
4. Barátnőm eleinte egy nagyon szimpatikus lánynak tűnt kedves, okos majdnem olyan szép mint az előző. Sőt, gamer is. Igaz ő Kaposvári volt, Volt fesztiválon ismertük meg egymást. De már az szemet szúrt, hogy a 3. randinkon már haza vitt engem magához. És röktön megfektette magát. Én bele mentem. És ennél a lánynál heti 1-2 alkalommal utaztam először vonattal, busszal. Mikor meglett a jogsim nem sokkal utána. Saját pénzből vettem egy kiát és utána általában azzal járkáltam és 2-2,5 óra alatt ott voltam. De már 2 hónap együttlét után azt akarta, hogy vegyek neki egy konzolt. Mivel bíztam benne és korábban egyenlők voltunk. Egy ps3 még tudtam neki venni. Utána még csak kisebb dolgokkal akart. De utólag már ki is jelentette ha nem veszek neki ezt-azt elhagy. Nem is voltam egy pénzes pasi, de ha az lettem volna is szakítottam volna vele. 5 hónapot pazaróltam el rá. De nem bánom mert legalább volt kivel szexelni. A gáz csak az, hogy már 17 évesen ilyen pénzéhes. De nem, hogy még olyan szülei vannak akik nem tudnak vagy nem akarnak pénzt adni neki. Mikor én össze jöttem vele már akkor Iphone XS Plusja volt. Hanem elég gazdagok a szülei. Vettek neki nem sokkal utána ps4 prot. Azt amit én vettem neki ps3 pedig jó pénzért eladta. No meg a következő pénzes BMW-s palija vett neki 1 milkóért használtan egy rosszabb mercit. No meg egy Ryzen R9, gtx 1080-as gépet. És ő azt mondta nekem, hogy mivel jól nézz ki soha nem kell megdolgoznia semmiért. Meg mondtam neki, hogy rengeteg másik lány nézz nálad ki jobban is.
5. Csajommal jól elvoltunk helyben is volt. De csak 3 hónapig azt mondta kiszeretett belőlem.
Volt utána egy olyan 15 éves csaj akivel kavartunk. Ő Budapesti volt. De sok randi után kiderült, hogy az számít neki, hogy minimum Iphone 7 telója legyen a palinak. Meg szinte mindenki csipázza a palit. Max kevés ember ne szeresse vagy utálja. Szóval én elutasítottam. És mivel volt bizonyíték arra, hogy ilyen közöltem vele, hogy szánalmas. Erre az volt a válasza, hogy jajj ő szép meg sok likeja van. Akkor azért a pali is legyen már legalább közepes "kaliberű"
6. Csajom szintén Pesti akivel 2 hete szakítottunk 20 éves. De ő is pénzéhes volt. És meg is csalt!
Magamról annyit, hogy sosem voltam pénzes, szüleim sem. Már az első gimis évem utáni nyáron melóztam. Pl nyaralni is még csak 2x Ausztria, 1x Görögországba voltam meg 1x a Balatonnál. Szüleimtől általában elég kevés pénzt kaptam. Inkább a saját pénzemet kőltöttem. Kedves vagyok, a lányokkal tudom mi a határa a kedvességemnek. Néha kicsit flegma is vagyok. Van jó humorérzékem. Szabad időmben szeretek horgászni főleg Baján, kirándulni, barátokkal lenni, bulizni is szerettem. De mostmár nem nagyon szeretem a sima bulik. Jövő nyáron Soundra fogok végre menni barátokkal. Azt már várom. Addigra úgyis meg jön a vakcina. Viszont én nem adattom be. De azért bulikat, fesztiválokat nem tilthatják meg annak akinek nincs beadva! Bár viszont a munkahelyemen talán nem engedik, hogy dolgozzak nélküle. Akkor viszont vagy beadottom vagy erre az időre ami szerintem max 1 év lesz a szüleim tarthatnak el. Mivel még velük élek, pedig jövőre költöztem volna el Bajára. Jelenleg Gazdaság tudományi egyetemen vagyok. Nem viszem túlzásba a tanulást mégis elég jól megy. Nem vagyok az a rá telepedős típus és nem is csinálok olyat ami miatt íritálló lehetnék. Tehát ha nem is vagyok macsó elég jó vagyok a nőkhöz. De külsőre viszont még mindig átlagosnak érzem magam. Most akkor velem mégis a baj? Vagy a nők mégis a 14-21 közötti meg úgy minden korosztályban kb mit várnak el egy férfitól. És miért van ilyen sok negatív gondolkodású lány? Főleg egy olyan lány akinek konkrétan gazdagok a szülei miért akarja lehúzni még a paliját is? Már költözni készül vagy mi? Ilyen fiatalon amikor pedig szerintem nincs rossz dolga? És miért csak futó kapcsolatokat keresnek?
Mégis hogyan találhattnám meg megint azt amit 3,5 éve?
Persze még ennek is bőven örülök, hogy kitudtam tudom élvezni a gyerek, tini korommat. Mert van olyan haverom aki velem egyidős nem volt tini korábban barátnője. Most sincs, de már annyira nem is érdekli és, hogy ne legyen öngyilkos. Ezért, hogy ezt elnyomja azon van, hogy a napi/heti tramadol, morfin adagját be szerezze és vénába tudja nyomni
21/F
Egy darabig elolvastam, de most ezt minek írtad így ki?
Szerintem ha nem tetszik valaki igazán felesleges össze jönni vele. Elég jól érződik ha nem őt tartod tökéletesnek.
A másik pedig, hogy felesleges ezen törni magad. Majd lesz egy végleges csajszi is.
Jó volt ezt olvasni.
A csajokhoz pénz kell, ha nincs akkor ne legyenek ekkora igényeid a semmire. Egy lányra mindig jut sok fiú, fordítva viszont tenned kell valamit, mert csak úgy jön ki a sorod. :D
Nagyon élveztem ennek az irománynak az olvasását. Valóban sok ilyen lány van. Én nem szeretem kihasználni a pasikat, szerintem undorító és gáz is. De kinek mi, én nem tennék ilyet. Akkor is kellemetlenül érzem magam, ha csak egy moziba vagyok elhívva ahol a fiú állja az én részemet is. De ezt tényleg embere válogatja. Ha gondolod írj privit, szívesen ismerkedem😊
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!