Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ismét meg kelljen hódítania?
Sziasztok!
Fél éve vagyok együtt a barátommal, és minden klappol, végre szerelmes is vagyok. Apró viták vannak, de azokat mindig megbeszéljük hamar.
Viszont hogyan viselkedjek, mit csináljak, hogy ez így is maradjon? Hogy a barátom úgy érezze, hogy néha újra és újra meg kell hódítania.
Például: jelenleg edzek, és sikerült fogynom. Egyre jobb alakom lesz, így ő is többet foglalkozik magával, hogy imponáljon.
Van frufrum, amit imád, így ha nem megyünk sehova éppen (főleg a vírus miatt), akkor is van, hogy beállítom.
Az ágyban néha átveszem az irányítást, mert az is bejön neki (ahogy nekem).
El tudnátok hasonló kisebb-nagyobb tippekkel látni? Esetleg tudtok írni tapasztalatból hasonló sztorit?
Kíváncsi vagyok minden véleményre, ötletre, sztorira. Jöhet bármi!
18/l
Miért kéne újra meghódítania?
Nem értem, én pl nem szeretem ha már megszereztem valaki és utána még hódítgatni kéne, persze kapcsolatot lehet formálni...
Nem inkább arra gondolsz, hogy ne fásuljatok bele a kapcsolatba? Nekem a leírtak alapján úgy tűnik, hogy inkább attól félsz hogy egy idő után természetesnek fog venni téged és nem tesz semmit semmiért igazából.
Szerintem ha tényleg szeretitek egymást, akkor nem lesz szükség praktikákra, bár tény, hogy nagyon nehéz dolog egy kapcsolatot életben tartani. Szerintem a legjobb módszer a kommunikáció. Ha úgy érzed egy kicsit is, hogy neki már alap hogy vagy, nem kell a kedvedre tennie, nem akar tetszeni neked stb. , akkor szólj beszéljétek meg. Bár ahogy olvasom, szernecsére ez még a jövő zenéje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!