Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tehetnék, hogy a barátomma...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy a barátommal ne keletkezzenek emiatt konfliktusaink?

Figyelt kérdés

Mivel kollegista vagyok, igy hetvegente talalkozunk, illetve hetkoznap 1x -1x.

Mielott osszejottunk volna mindig hetvegente sajat magammal foglalkoztam, ugymond teljes volt az ,,enidom”.

Most pedig, hogy egyutt vagyunk, es a koli vegett egyaltalan nincsenek olyan napjaim, hogy csak egyedul lennek, igy kezdek kicsit ingerultebben viselkedni, sot a baratom ugy erzekeli, hogy ellokom magamtol. Ez viszont nincs igy, csak nagyon hianyolom azokat a bizonyos egyedul toltott perceket, orakat.

Sok nehezseggel neztem szembe az utobbi evek soran: kikozositettek a suliban- fel even at senki nem szolt hozzam, de temyleg senki! Teljesen megszoktam az egyedulletet, sot olyannyira, hogy most kihat ram ez a dolog.

De mivel a baratom nem kollegista, igy nem tudja, hogy milyne mindig egybe zarva lenni emberekkel, es meg hetvegen sem egyedul lenni. Hiszen o hetkoznap ,,enidozhet”..

azt hiszi, hogy ovele nem szeretnek talalkozni, es ez is megviseli. Viszont nem igy van. En is hianyolom most is, szeretem nagyon, csak tenyleg egy kis ,,metime” azert elengedhetetlen szerintem. Az, hogy atgondold az eleted, az ugyeidet, hogy mit szeretnel, stb. Most pedig egy irt erzek legbelul, mivel ez a szuksegletem nem teljesul.

Szerintetek mit tehetnenk, hogy megtalaljuk a kozos pontot? Hogy ne is hanyagoljam, ne lokjem el, de megis megertse, hogy kell egy kis enido..

2020. nov. 4. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Főzz fokhagyma krémleves. Én is ezt teszem. Alig várom, de tényleg tök finom.

Egyébként beszélj vele. Ezt mond el neki is, amit itt most leírtál. Nyilván szerintem nehezen fogja megérteni. De nem nagyon van más választása, ha veled akar lenni!

2020. nov. 4. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Hétvégén mindkét nap?
2020. nov. 4. 13:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Beszéltem már vele, de azt hiszi, hogy csak vele nem akarnek lenni. Merthogy biztosan unom vagy sok volt belole, pedig tenyleg nem ez a gond.

Egy egyeduli delutan szimplan mar eleg lenne, csak legyen egy kis enidom. Tenyleg egyedul.

2020. nov. 4. 14:22
 4/6 anonim ***** válasza:

Valamilyen formában (szóban vagy írásban) juttasd el neki azt, amit ebben a kérdésben leírtál! Ha kell, százszor is mondd el neki, hogy nem vele van bajod, hanem az egyedül (nem) töltött idő mértékével.

Ha tényleg szeret, tiszteletben fogja tartani, főleg, hogy ez neki is jelentős érdeke lenne (ha akkor nem lennél frusztrált).

Én például abszolút megértelek, én is nehezen bírnám, ha 0-24-ben társaságban lennék, és 1 órát sem tudnék úgy eltölteni, hogy nincs senki a közvetlen közelemben. Remélhetőleg a barátod is hasonlóan gondolja, és akkor dűlőre fogtok jutni! :) Sok sikert!

2020. nov. 4. 22:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Most ugy egyeztunk meg, hogy eljon hozzank, de kulon helyen fogunk tanulni, es majd magamra hagy egy darabig.

Este mindenkepp jo lenne hozzabujva elaludni, es igy meg teljesul ez is, illetve az is, hogy a leszek egyedul.

2020. nov. 5. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor megvan a megoldás! :)

Látod, csak meg kell beszélni, és jó lesz! :D

2020. nov. 5. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!