Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ország lányai tetszenek a legjobban?
Sokan azt mondják, hogy a Thai lányok a legszebbek a földön. Bár ott nem tudom azok lányok e! De emellé még oda sorolják a Szlovén, Orosz, Portugál, Chilei, Osztrák, Lengyel, Szerb, Olasz, Kannadai, Izland meg amúgy a Kínaiak, Japánok, Argentinok is szépek szerintem. USA-ban is találni szépeket.
De elvileg az első említett 6-7 országban szebb nők vannak mint nálunk. Mert minket is emlegetnek, hogy elég szépek a lányaink. Valaki azt mondja, hogy a Magyar lányok a legszebbek.
Nos ez nem így van. Mert pl kelet mo-n ritkán látok olyan fullosat mint pl. Győr-Baranya-Veszprém megye kőrnyékén. De ha keletről beszélünk már Szolnok és Baja körűl is szebbeket látni. Mint pl keletebbre Eger,Debrecen, Miskolc kőrnyékén Budapesten sincs már kevés 10/10 csaj. De ott ugye sok ember lakik.
Győr-Pécs környékén pedig a népi keveredés miatt van elvileg több szebb lány, nő!
én nem nagyon mozdulok távolkeleti lányokra, de ez az én ízlésem
szerintem minden országnak van elég szép lánya
Hát nehéz választani, sok helyen vannak szépek is.
Orosz, svéd, vagy hasonló ami bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!