Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Teljesen kisajatit, megfolyt lelkileg!
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
2 éve párkapcsolatban élek, ami teljesen jól működött eddig. Az elmúlt 2 hónapban a srác megvaltozott. Nem engedi hogy talalkozzak valakivel, csak velem akar lenni. Nyilván én akkor is beszélek mással, de aztán csak a veszekedés van ( te unsz engem hogy mással is akarsz lenni? Nem szeretsz?) És szerinte ez a normális, ha minden szabadidőnket együtt töltjük. Próbáltam vele erről beszélni.Kisajatit teljesen. És észrevettem magamon is ha pl egy barátnőmmel 2 óránál több időt töltök már rosszul érzem magam miatta. A hobbi, egyedül töltött idő szoba se jöhet. Folyamatosan manipulál, befolyásol, megváltoztatja a véleményem a dolgokkal kapcsolatban. Ezen felül az együtt töltött időt élvezem, tudom hogy üres lenne az életem nélküle, tehát nem tudom mit tegyek
19L
Lelki zsarolás folyik a kapcsolatban. Tele van vele az internet, szívesen leirnam, hogy miket olvastam de egyszerűbb rákeresni. (Ha kérsz linket kuldok privibe)
expasim szinten normális volt 1 évig, utana ugyan igy bekattant. Kiderült, hogy megcsalt többször is, s nem akarta, hogy em is megtegyem. Saját buntudatat próbálta enyhíteni ezzel.
(Nem ismerem a kapcsolatotokat, nem tudom, ott mi történt, velem sajnos ez)
Javaslom, hogy menjetek el egy mentalhigienes szakemberhez ketten, igény szerint egyedul, aki tud segíteni a peoblematokon.
Ha a párod nem akar elmenni,valtoztatni, akkor dönthetsz:
Lelki zsaroló leszel Te is (pl.: ha nem jossz el velem szakítunk)
Vagy pedig ha többre értékeled magad, akkor kilépsz a kapcsolatból ha nem látsz mar lehetőséget arra, hogy megjavítsd .
Hagyd ott. Az ilyenek szociopaták, bár nála ez még kezdődő fázisban van, de nem tudsz ellene mit tenni. Sőt, jellemzően más se. Ez nem olyan dolog, hogy csak úgy meg lehet oldani... neki sok év terápia kell és az se biztos, hogy eredményes lesz. Főleg amíg fel se ismeri a problémát.
Ennek az lesz a vége, hogy lelki nyomorék leszel miatta, ennyit egyetlen ember se ér, főleg nem egy tini kapcsolat...
2-es, 1-es vagyok.
Egyetertek veled, csak annyi szúrja a szemem, hogyha 1 év 10 hónapig normális volt, majd az utolsó 2 hónapban megváltozott, akkor valami történt. Ha a kezdetektől lett volna ilyen, akkor én is a 4-essel értenék egyet, hogy meneküljön.
De ki kéne deríteni, hogy miért lett ilyen a srác.
Kemény hogy tudnak színészkedni az emberek. Én amikor megjátszottam magam társaságban nem bírtam sokáig. Par alkalmat csak.
Nem tudok érvelni ez ellen, igazatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!