Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet írni?
Sziasztok
A helyzet az hogy van egy jóképű srác, és hát sokfélét kommenteltem már a képei alá, eddig csak 3 komment volt ami megfogta őt és válaszolt, tudni kell hogy elég insta boi, szóval kéne valami olyan ami megfogja a tekintetét, bár az eddigi összes kommentemre ment a like tőle, akarok valami hűt, mert nem csak kommentelgetni akarok ha nem többet is :D
Bár gondolom erre rá lehetett jönni, fiúk tőletek várom legfőképp mi az ami érdekes, és figyelemfelhívó? Köszönöm előre is. Jah és a srác német, de erre van a fordító :D
Tudok németül :D
De azért én sem mindent, és ha esetleg valami nem megy akkor fordítás, 7 év német a suliba, majd most volt egy éve hogy kint vagyok, és hát így működne a kapcsolat szerintem
Ha egy varosban laktok, Írj rá, hívd el kávézni. Ne online beszelj, hanem szemelyesen.
Az insta celebeket ez fogja meg, mert online mindenki irogat nekik.
(Csak akkor találkozz ha biztonságosnak érzed, ne hogy elraboljon, vagy bármi. Ha összejönne a talalka akkor biztosítsd magad, hogy biztonsagban légy . Baratno uljon a masik asztalnal, vagy barmi.)
#3 vagyok
Lehet ez hülyeség volt, nem szeretném, hogy bajod essen a tanácsomra, szóval csak szimplán írj rá.
Én úgy irtam ra az insta celebemre;
Szóval te ilyen kis csodabogár vagy?
És ez tetszett neki.
Légy frappáns, ötletes, kreatív:) hajrá!
Köszönöm szépen, megfogadom a tanácsod, nem egy városban lakunk, de minden megoldható, félni végképp nem félek, nagyon normálisnak tűnik, azért az valahol kibukna ha nem 🤣
Ezek mellett idősebb is, és véleményem szerint ezért megfontolt, és tetszik a gondolkozása, természetesen mindig az idősebbek tetszettek, köszönöm szépen a segítséget 💕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!