Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éven aluli csajok, ti lennétek párkapcsolatban egy 30 év körüli férfivel?
#10 vagyok
Találna a korosztályában barátnőt, van is aki belé van esve, és eddig csak vele kb egykorúakkal volt. De valahogy így alakult :D nagyon jól megvagyunk.
Nekem is van egy-két 30as ismerős/ismert ember akikre elismerem hogy bejönnek és ha egy 5-6 évvel idősebb lennék azt mondanám hogy oké. De szerintem itt nem is a tini lánnyal van a gond hogy, hanem hogy a 30as miért az én korosztályomban keresgél??
16/l
Én voltam annó és megbántam,de akkor nagyon szerelmes voltam. Mai napig be nem gyógyuló lelki sérüléseket kaptam.
Aki 30-40 éves korában nem a saját korosztályában keresgél általában valami nagy probléma van.. és az én esetemben is így volt.
Terrorizált..stb.. Előttem is és utánam is tőle sokkal fiatalabb nőkkel volt együtt. Én ezt 15-16 évesen nem ismertem fel.(hiba volt)
Valószínűsítem, hogy vele egy korosztályú nőknek van annyi esze, hogy szóba sem állnának vele.
De biztosan van kivétel, mindig van.
Szerintem nem érdemes azzal a sok korkülönbséggel együtt lenni valószínűleg 15 év Korkülönbség feltűnik az ízlés vilagotokban, teljesen más témákat tartotok érdekesnek.
De igazából ezt embere válogatja, ha valaki boldog úgy is annak örülni kell.
A pasitól függ, lehet, hogy van olyan 30 év körüli férfi, akivel igen.
18L
(köszönöm, nem kérek privátot)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!